Skocz do zawartości
LEMY

Szanse na znalezienie partnera

Szanse na znalezienie partnera  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie ma szanse

• Duże
      6
    • Srednie
      6
    • Małe
      18
    • Odpuścić sobie :(
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przyjaciółka ma serdeczna (38 lat) postanowiła się ustatkować i zostać matka. I tu zaczyna się dramat :( portale randkowe się zagotowały po 3 randki w tygodniu i nikt nie pasuje bo:

- dziecinny

- zero zainteresowań

- tylko Netflix

- ma 35 lat a wygląda na 50

- powiem że chcę dziecko to potem się nie odzywa

- itp.

Celuje w panów 35-50 a ja już mam powoli dość jej opowieści, więc ankieta i wszystko w Waszych rękach. Może jej wynik ją podbuduje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na portalach randkowych ludzie w większości szukają seksu. Nie związku. Dlatego Twoja koleżanka musi uzbroić się w cierpliwość, a może uda jej się wyłuskać tego  jedynego rodzynka pasującego do niej. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Im więcej oczekiwań i punktów do spełnienia wobec potencjalnego Partnera, tym jest trudniej, to oczywiste. Trudne, ale nie niemożliwe ;) Tak jak wspominała Dragonfly, trzeba uzbroić się w cierpliwość.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnoszę wrażenie że tych punktów będzie coraz więcej. Już zaczyna się porównywanie do byłego :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@LEMY odnoszą wrażenie, że założyłeś ten wątek, by ponarzekać na koleżankę. Nie słuchać rad. Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu. 

To naturalne, że szukając kolejnego partnera/partnerki porównujemy kandydatów do swoich byłych. Stawiamy też większe wymagania. Wszak chcemy uniknąć tych samych błędów. 

Pytanie czy koleżanka szuka by znaleźć, czy tylko by mieć na co/kogo zrzucać winę za własne nieopowiedziana?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym chciał ponarzekać to inaczej bym zaczął :) Zwyczajnie ma dziewczyna teraz (jak to ona określa) problem. Czy szuka? Twierdzi że tak. A z tym porównywaniem to nie do końca tak, bo jeśli porównuje żeby "wyeliminować" błędy to OK ale jeśli (a z tego co mówi tak jest) poprzedni wysoko zawiesił poprzeczkę to może (i tak jej poradziłem) niech wróci do poprzedniego ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@LEMY cierpliwość, czas, czas i jeszcze raz czas, znajdzie ale wiele randek jeszcze przed nią zanim znajdzie tego kogo szuka. Jak to się mówi trafi swój na swego. LA

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, LadyA&psina pisze:

@LEMY cierpliwość, czas, czas i jeszcze raz czas, 

No i właśnie tu też ma problem bo twierdzi że czasu mało jej zostało. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, LEMY pisze:

No i właśnie tu też ma problem bo twierdzi że czasu mało jej zostało. 

Ważne też jest pozytywne nastawienie to też pomaga? LA 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, LEMY pisze:

Witam,

Przyjaciółka ma serdeczna (38 lat) postanowiła się ustatkować i zostać matka. I tu zaczyna się dramat :( portale randkowe się zagotowały po 3 randki w tygodniu i nikt nie pasuje bo:

- dziecinny

Podchodzę poważnie do spraw poważnych, ale potrafię cieszyć się jak dziecko nawet z małych rzeczy.

- zero zainteresowań

Mam ich kilka.

- tylko Netflix

Nie mam Netflixa.

- ma 35 lat a wygląda na 50

Mnie prędzej dają na odwrót (choć 50 jeszcze nie mam).

- powiem że chcę dziecko to potem się nie odzywa

Ja nie będę milczeć.

- itp.

Wygląda na to, że jestem idealnym kandydatem ;)

Celuje w panów 35-50 a ja już mam powoli dość jej opowieści, więc ankieta i wszystko w Waszych rękach. Może jej wynik ją podbuduje :)

Jeśli uważasz, że jest wartościowa i niebrzydka - możesz zostać swatem :)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...