Skocz do zawartości
LEMY

Szanse na znalezienie partnera

Szanse na znalezienie partnera  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie ma szanse

• Duże
      6
    • Srednie
      6
    • Małe
      18
    • Odpuścić sobie :(
      3

Rekomendowane odpowiedzi

@creampie u mnie jedno i drugie musi być na równi. Czyli dopasowanie seksualne i mentalne. Mam bardzo rozbudowaną sferę seksualną i łóżkowy przeciętniak szybko by mnie zmęczył i znudził. I choćby nie wiem jaki miał mózg, to w końcu bym go zostawiła. Zresztą już lata temu tak zrobiłam.

I znam trochę kobiet o takim samym jak moje podejście. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@creampie, ale przecież tak samo dobry seks mogę mieć z mężem/partnerem i z kochankiem? Od przybytku dobrego głowa nie boli :D

A wracając do ankiety.

Wiem, że po ilości osób głosujących trudno wyciągnąć rzeczywistą średnią, ale nadal dużo z głosujących nie daje kobiecie za dużo szans. Aż takimi pesymistami życiowymi jesteśmy, czy po prostu chodzi nam o ten konkretny przypadek?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Dragonfly pisze:

@creampie, ale przecież tak samo dobry seks mogę mieć z mężem/partnerem i z kochankiem? Od przybytku dobrego głowa nie boli :D

A wracając do ankiety.

Wiem, że po ilości osób głosujących trudno wyciągnąć rzeczywistą średnią, ale nadal dużo z głosujących nie daje kobiecie za dużo szans. Aż takimi pesymistami życiowymi jesteśmy, czy po prostu chodzi nam o ten konkretny przypadek?

I powiem więcej od momentu jej założenia było już z 6 randek w tym raz "szybka randka" (nie pamiętam fachowej nazwy) i dupa. Ale fakt do seksu wszyscy byli pierwsi :).  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@LEMY to normalne, że tu trzeba cierpliwości. Z pewnością jeszcze nie jedna randka przed nią.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonflyto randki z ostatniego okresu a podejrzewam że trwa on od początku roku i z tego co pamiętam to było już 100% zakochanie i idealny partner, a wyszło jak zwykle (i dość nieprzyjemnie). Zasadniczo próbuję się już od tego odciąć ale cóż razem siedzimy w pokoju wiec ciężko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@LEMY ja, gdy muszę współpracować z kobietami mam opowiastki o gotowaniu i dzieciach. To już wolałabym słuchać o tych randkach niewypałach.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

@LEMY ja, gdy muszę współpracować z kobietami mam opowiastki o gotowaniu i dzieciach. To już wolałabym słuchać o tych randkach niewypałach.

Ja też wolałem, ale do czasu :) a teraz jeszcze wtopiła z "miłością" i ogólnie zrobił sie kwas :(

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...