Skocz do zawartości
LittleTooCurious

Jak zacząć: pomysły na fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo, że trudno strzelić prosto z mostu tekstem o fantazjach, marzeniach czy co macie po prostu w głowie. Czasem trzeba małe kroczki, wybadać czy partner/partnerka też myśli podobnie. Dlatego chciałem zapytać Was o takie małe niewinne kroczki, dzieląc się tez kilkoma swoimi pomysłami:

Sen - śnią się nam różne rzeczy, dlatego jest to w miarę bezpieczne jeśli dzielimy się z partnerką snem - w przypadku dużego spięcia można szybko wyłapać, że druga strona nie ma ochoty na nasze pomysły, szkoda - ale to trzeba umieć szanować. Przykładowo mi śnią się często sny które bardzo dokładnie pamiętam. Jeden z nich ubarwiłem:

Śniło mi się, że jesteśmy w barze, tańczymy, miałaś dżinsowe szorty i top - w sumie nie rozumiem czemu nigdy nie chodzisz do takich miejsc tak ubrana. Ale w tym śnie trochę zrozumiałem, ilość facetów która Ci się przyglądała była imponująca. Poszedłem po drinki  zanim wróciłem już tańczyłaś z kimś innym, ale... to była kobieta. Byłyście mocno wstawione ale to co widziałem mi nie przeszkadzało. Powiem tak: Zdecydowanie tak powinnaś częściej tańczyć ze mną ;) Przyglądałem się zaciekawieniem tylko sielanka się szybko się skończyła bo dołączył do Was jej chłopak. I wtedy się obudziłem. Mocno się zastanawiam co było dalej.

Liczę na Wasze, krótkie propozycje ;)

istockphoto-656089978-612x612.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na zachętę coś drugiego:

Sen - tylko mam fragmenty w głowie, już zapomniałem większość ale generalnie - byliśmy w hotelu ze spa, basenem. W jacuzzi rozmawialiśmy z inną parą, trochę byłem zazdrosny o faceta bo wpadłaś mu w oko i chyba vice versa, ale najważniejsze jest to że potem mieliśmy iść do pokoju a oni nas zaprosili na drinka/wino. No i ja mówię że jestem zmęczony, w sensie chciałem iść do nas, a Ty powiedziałaś że chętnie pójdziesz i poszłaś. I pamiętam tylko, że pocałowałaś mnie z języczkiem i powiedziałaś żebym poczekał na Ciebie bo jesteś mocno podniecona. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie brzmią te sceny z Twoich snów, ale musisz pamiętać, że niewiele kobiet zaakceptuje drugą kobietę (nawet we śnie). Moim zdaniem i co ja sam wprowadzałem w takich podchodach, to umacnianie poczucia bycia kochaną, przeze mnie oraz tego, że jest piękna. Mi zajęło to kilka lat, aż usłyszałem z Jej ust "jestem piękna"... i wtedy dopiero zaczęło się dziać lepiej. Już nie patrzyła na mnie wkurzona jak mówiłem o tym, że wpadła w oko jakiemuś facetowi, albo że ciekawi mnie to jak by wyglądała tańcząc z kimś innym. Tak powoli, kroczek po kroczku i jesteśmy na etapie "ale wiesz, że nie wyobrażam sobie ciebie z inną kobietą?" a jednocześnie nie sprzeciwia się temu, że ja wyobrażam sobie Ją z innym:)

No i oczywiście co jest najważniejsze to oczywiście... rozmowa, rozmowa i jeszcze więcej rozmowy

• Lubię 1
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie niby podobnie, ale to żona opowiada mi co jej się śniło, że miała kochanka, że bieliznę dla niego kupowała 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.03.2023 o 00:09, grey34 pisze:

niewiele kobiet zaakceptuje drugą kobietę

Jeszcze mniej kobiet zaakceptuje drugiego mężczyznę.

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, creampie pisze:

Jeszcze mniej kobiet zaakceptuje drugiego mężczyznę.

Zdecydowanie nie zgodzę się :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...