Skocz do zawartości
Wall Street

kochanek pozna parę(najlepiej) lub hotkę

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień  dobry. 

Poznam  parę z Warszawy lub okolic do spotkań w klimacie: cuckold/UC/BDSM(light) lub wife sharing. Również jestem otwarty na trójkąty lub hotki, jeżeli będzie między nami chemia.

Na pierwsze spotkanie zaproszę na kolacje żebyśmy mogli się lepiej poznać (chociaż nie wykluczam że po kolacji przeniesiemy się do pokoju hotelowego). O mnie: mam 28 lat, pracuje w bankowości inwestycyjnej, dbam o zdrowie i ciało. Mam partnerkę z która przeżyliśmy dużo: dominację, zamianę z kolega na partnerki, SWING… można długo wymieniać. Ale zawsze człowiekowi czegoś brakuje. 
Moje oczekiwania od nowych partnerów: szukam dłużej relacji, spotkanie weryfikacyjne, warszawa lub okolice, nienaganna higiena osobista. I najważniejsze: chęć dobrej zabawy oraz seksualne otwarty światopogląd. Lubię eksperymentować i otwierać w sobie coś nowego. Jeżeli szukasz: BULL’a, kochanka, Dominującego w związku - trafiłeś w dobre miejsce. Również pary początkujące są mile widziane - macie swój urok!

Załączam zdjęcia mojej partnerki: lubi anal, ma ciasną muszelkę i jest bardzo uległa.

P.S. Uwielbia smak mojej spermy z cipki innej hotki

1FF413DB-F8F6-4D8F-98D0-9E35EA2ED3E5.jpeg

6022AC8F-4849-4224-9F6C-0BB3C0DAF3E3.jpeg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...