Skocz do zawartości
arshilek

Szukam Swojego Świata Fantazji :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie na wstępie chciałbym się przedstawić nazywam się Dawid i mam 26 lat 
Obecnie nie mam stałego miejsca zamieszkania ponieważ spełniam swoją pasję podróżując po świecie, lecz chciałbym doświadczyć kompletnie innego lifestylu . A więc tak nawiązując do tematu pracuje zdalnie z każdego miejsca na świecie więc mam bardzo dużo wolnego czasu. Szukam Pani lub Pary która chciałaby ułożyć mnie pod swoje preferencje. To co mogę zaoferować to wszystkie opłaty po mojej stronie takie jak zakupy prąd wynajem itp. + oczywiście prezenty  Nie szukam jednorazowych spotkań ani dominacji wirtualnej. Jeśli chodzi o moje doświadczenie ze światem bdsm to odbyłem bardzo dużo sesji za granicą lecz jest to dla mnie tylko zaspokojenie swoich fantazji na moment. Więc jestem gotowy na trwałą relację. Myślę że na początek tyle wystarczy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...