Skocz do zawartości
Chce.byc.cuckiem

Odczucie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich rogaczy z forum. Mam pytanie do tych co dotknęli językiem zalanej cipki przez kochanka, jakie było wasze odczucie, zrobiliście to chętnie, bardziej dla przyjemności żony, poniosły emocje czy bardziej na przymus bo zona no chciała?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla swojej przyjemności i dla przyjemności zony ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, marc pisze:

Dla swojej przyjemności i dla przyjemności zony ?

Ciężko było się przyzwyczaić?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To było jedno z marzeń które, wydawało się nierealne, a jak przyszło co do czego zrobiłem to jednak z wielką chęcią i przyjemnością. Zdarzyło mi się to tylko raz, ale nie mogę się doczekać kolejnych. Nie jestem fanem dużej ilości spermy, ale taką cipuszkę, z której część zawartości się wylała wyliżę z chęcią.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bi, więc dla mnie to prawdziwa przyjemność wylizywanie spermy kochanka bezpośrednio z cipki ukochanej. Powiem więcej uwielbiam też wylizywać penisa kochanka, najlepiej zaraz po wyjęciu z cipeczki żony.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie było marzeniem lizać cipkę żony, po powrocie w której był kochanek bez gumki,  wtedy ma naturalny smak

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.02.2023 o 15:36, Chce.byc.cuckiem pisze:

Witam serdecznie wszystkich rogaczy z forum. Mam pytanie do tych co dotknęli językiem zalanej cipki przez kochanka, jakie było wasze odczucie, zrobiliście to chętnie, bardziej dla przyjemności żony, poniosły emocje czy bardziej na przymus bo zona no chciała?

Dla obopólnej rozkoszy, ale dla rogacza jest to wspaniałe przeżycie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisze z Rogaczami na czatach i w połowie to inicjatywa żonki,w większości nie pozwalają ogladać akcji czy to jeszcze cuckold?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście. Cuckold ma różne formy. Mnie na przykład kręci różnorodność - raz jestem obok, raz widzę na kamerce, raz film lub zdjęcie po, a raz wcale. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...