Skocz do zawartości
Paper_planes

Meskie doswiadczenia 'bi' wsrod cuck'ów I par , cuck jako zabawka seksualna bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , chcialem zaczac temat biseksualnych partnerów hotek, sa tu tacy? Czy to jednak mega rzadkosc?

(Od jakiegos czasu moja partnerka, dosyc Alfa i doswiadczona w klimatach stag/vixen, naklania mnie do zabaw bi ze swoim bullami podczas domowek/randek i w dalszej perspektywie wizyt w klubach, dla jej przyjemnosci glownie, bull nie ma nic przeciwko)

Nie mam doswiadczen z mezczyznami chociaz mialem okres mega 'beta male' i 'sissy' gdzie ubieralem damska bielizne i buttplug z uwagi na element ponizenia ktory mnie bardzo pociaga, ale zadowalanie bulla to jest next level.

Interesuje mnie wasze zdanie moze doswiadczenia

(By the way - nie mieszkam w PL)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat. 

Jakie podejście do tego typu relacji Cię interesuje? 

Mam w tym jakieś tam doświadczenie, ale niekoniecznie typowo cuckold i ten trzeci to raczej nie był nigdy bull. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W teorii zadowalanie bulla (oralnie, bo poki co o to chodzi) jest dla mnie bardzo podniecajace, sexy, i pelne erotyzmu, wiaze sie to z ekscytacja odkrywania kompletnie nowego wymiaru seksu, spelniania fantazji partnerki co sprawia mi przyjemnosc, podkresleniem mojego statusu beta/cuck, ale tez przekraczaniem pewnego osobistego tabu po ktorym juz nie ma powrotu do poprzedniej mojej ' wersji', jest to ekscytujace ale tez niepokojace.

Tyle teorii, w rzeczywistosci mimo ze rozmawiamy o tym to zawsze byla jedynie fantazja, w realnej sytuacji wobec mezczyzn jestem raczej Alfa/straight I nie szukalem takich zabaw nigdy w realu, wiec jest to kwestia pojscia pod prad, na przekór moim naturalnym instynktom hetero, wiem ze JEJ by sie to podobalo ale mam w glowie bitwe dobra ze zlem:)

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.02.2023 o 08:19, Paper_planes pisze:

W teorii zadowalanie bulla (oralnie, bo poki co o to chodzi) jest dla mnie bardzo podniecajace, sexy, i pelne erotyzmu, wiaze sie to z ekscytacja odkrywania kompletnie nowego wymiaru seksu, spelniania fantazji partnerki co sprawia mi przyjemnosc, podkresleniem mojego statusu beta/cuck, ale tez przekraczaniem pewnego osobistego tabu po ktorym juz nie ma powrotu do poprzedniej mojej ' wersji', jest to ekscytujace ale tez niepokojace.

Tyle teorii, w rzeczywistosci mimo ze rozmawiamy o tym to zawsze byla jedynie fantazja, w realnej sytuacji wobec mezczyzn jestem raczej Alfa/straight I nie szukalem takich zabaw nigdy w realu, wiec jest to kwestia pojscia pod prad, na przekór moim naturalnym instynktom hetero, wiem ze JEJ by sie to podobalo ale mam w glowie bitwe dobra ze zlem:)

Ja uwielbiam zadowalać bulla mojej żony. Po zabawie i w normalnym życiu jestem nadal straight i w ogóle o tym nie myśle. Kręci mnie tylko to wtedy gdy się bawimy w z kochankiem. Na początku też było bardzo cięzko mi się przełamać i wymagało to kilku prób/spotkań ale koniec końców teraz jest to dla mnie mega podniecające i fajne :) Polecam się przełamać ale nie od razu na głęboką wodę tylko małe kroki  

• Lubię 1
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...