Skocz do zawartości
Matt2233

Proszę o pomoc w rozwianiu dylematów

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast szukać znajomych do "zapicia", poszukaj pary z doświadczeniem z którą mogli byście spotkać się i zwyczajnie pogadać. Nie przy wódce, ale gdzieś w kawiarni, w miejscu neutralnym, dającym poczucie bezpieczeństwa Twojej partnerce. Na to może dać się namówić, jeśli będzie miała pewność że to tylko rozmowa i niczego nie oczekujesz, bez żadnych podchodów typu "w razie gdyby było fajnie". Nikt nie opowie o rozterkach i odczuciach z tym związanych lepiej niż druga kobieta. 

On.

• Lubię 2
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, parakk pisze:

Zamiast szukać znajomych do "zapicia", poszukaj pary z doświadczeniem z którą mogli byście spotkać się i zwyczajnie pogadać. Nie przy wódce, ale gdzieś w kawiarni, w miejscu neutralnym, dającym poczucie bezpieczeństwa Twojej partnerce. Na to może dać się namówić, jeśli będzie miała pewność że to tylko rozmowa i niczego nie oczekujesz, bez żadnych podchodów typu "w razie gdyby było fajnie". Nikt nie opowie o rozterkach i odczuciach z tym związanych lepiej niż druga kobieta. 

On.

I to jest fajna merytoryczna odpowiedz z pomyslem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@metfryt wydaje mi się, że opowiadania z historiami prawdziwymi Ci się mieszają. Rzadkością są w rzeczywistości przytaczane przez Ciebie sytuacje które sobie wyobrażasz. Na imprezach ze znajomymi czy jakieś integracyjne gdzie coś się może zdarzyć. To najgorszy scenariusz realizacji fantazji jaki może być z jeszcze gorszymi konsekwencjami.

Napewno dobrze zostałeś zrozumiany i nie ma co się "burzyć" gdy bardziej doświadczeni mówią Ci o złym podejściu do tematu.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Emotion seeker pisze:

@metfryt wydaje mi się, że opowiadania z historiami prawdziwymi Ci się mieszają. Rzadkością są w rzeczywistości przytaczane przez Ciebie sytuacje które sobie wyobrażasz. Na imprezach ze znajomymi czy jakieś integracyjne gdzie coś się może zdarzyć. To najgorszy scenariusz realizacji fantazji jaki może być z jeszcze gorszymi konsekwencjami.

Napewno dobrze zostałeś zrozumiany i nie ma co się "burzyć" gdy bardziej doświadczeni mówią Ci o złym podejściu do tematu.

Nosz kur. 2 tyg czytania ciurkiem jednego tylko dzialu a wy mi tu wmowic chcecie ze mi sie miesza. Ktos tu poprostu ma chyba zaleglosci z dzialem historie prawdziwe. 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic na siłę. Z szacunkiem i zrozumieniem. Ale faktem jest że alkohol pozwala niektórym posunąć się dalej. Pewnie to lekko oszukańcze i czasem służy jako wymówka, natomiast pomaga przełamać jakieś tabu które normalnie jest nieprzekraczalne. 

Sam wolę przekraczać niektóre granice po alkoholu, co nie oznacza że jestem nieświadomy tego co robię i wulgarny w tym co robię (żona ma podobne odczucia ;)).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem daleki od przeżywania tak wspaniałych chwil będąc pod wpływem alkoholu lub innych środków ?

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...