Skocz do zawartości
Matt2233

Proszę o pomoc w rozwianiu dylematów

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj podczas tematycznej rozmowy dostałem zgodę na zabawę z inną kobietą. Z tym że ja chyba wolę parę. I oczywiście obecność żony ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doskonale cię rozumiem, u nas nadal trwają rozmowy nad zabawa w trójkę co mają żona zawsze kwituje ze mogę się zabawić z inną parą, natowniat mnie bardziej kręci wersja z moją żoną w roli głównej. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.04.2023 o 15:07, Robal pisze:

Doskonale cię rozumiem, u nas nadal trwają rozmowy nad zabawa w trójkę co mają żona zawsze kwituje ze mogę się zabawić z inną parą, natowniat mnie bardziej kręci wersja z moją żoną w roli głównej. 

Mam tak samo. Jak wchodzić w takie zabawy to RAZEM ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Matt2233 pisze:

Mam tak samo. Jak wchodzić w takie zabawy to RAZEM ?

+1 ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm juz prawie 10 lat namawiam malzonke. Powoli niespiesznie krok w przod 5 w tyl. Cierpliwie niespiesznie. Dalej zostaje to kwestia fantazji. Wydaje mi sie ze glowna przyczyna jest brak znajomych z.ktorymi mozna byloby w afekcie zapić i popchnac sie na cos wiecej. Jak twk czytam historie prawdziwe to taki schemat w wiekszosci w nich wystepuje: "Powiedzialem namawialem ale nic z tego... I nagle na imprezie cos ruszylo" wiec czekam dalej na nude w seksie nie narzekam bo i tak u nas jest dosc wulgarnie choc we dwoje

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.07.2023 o 16:54, metfryt pisze:

glowna przyczyna jest brak znajomych z.ktorymi mozna byloby w afekcie zapić i popchnac sie na cos wiecej. Jak twk czytam historie prawdziwe to taki schemat w wiekszosci w nich wystepuje: "Powiedzialem namawialem ale nic z tego... I nagle na imprezie cos ruszylo"

Aż kilka razy musiałam przeczytać, bo nie wierzyłam własnym oczom. Po pierwsze: może Twoja małżonka nigdy się nie zgodzi, bo to nie jej bajka. Po drugie: serio chcesz, żeby decyzja, do której Twoja żona nie dojrzała przez 10lat była podjęta po pijaku? "Zapić i popchnąć"??? A może Ciebie upijemy,  pójdziemy do klubu dla gejów i "popchniemy". Może "w końcu" Ci się spodoba ;) Przecież klimat imprezowy sprzyja takim akcjom. ;)

A na serio: zastanów się raz jeszcze, co napisałeś. I nie zmuszaj żony do czegoś, czego ona ewidentnie nie chce.

• Lubię 4
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Kokietka43 pisze:

Aż kilka razy musiałam przeczytać, bo nie wierzyłam własnym oczom. Po pierwsze: może Twoja małżonka nigdy się nie zgodzi, bo to nie jej bajka. Po drugie: serio chcesz, żeby decyzja, do której Twoja żona nie dojrzała przez 10lat była podjęta po pijaku? "Zapić i popchnąć"??? A może Ciebie upijemy,  pójdziemy do klubu dla gejów i "popchniemy". Może "w końcu" Ci się spodoba ;) Przecież klimat imprezowy sprzyja takim akcjom. ;)

A na serio: zastanów się raz jeszcze, co napisałeś. I nie zmuszaj żony do czegoś, czego ona ewidentnie nie chce.

Przeczytaj powolutku ze zrozumieniem. Powoli cierpliwie niespiesznie przez te 10 lat do przodu do tylu do przodu do tylu i tak sie bujamy. Poprostu wniosek ktory napisalem o ktory sie tak oburzylad wysnulem po przeczytaniu dzialu historie prawdziwe. No taki jest praktycznie schemat wiekszosci poczatkow i to tylko moj wniosek.

• Facepalm 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, metfryt pisze:

No taki jest praktycznie schemat wiekszosci poczatkow i to tylko moj wniosek.

Widocznie czytaliśmy inne historie prawdziwe...

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kokietka43 pisze:

Aż kilka razy musiałam przeczytać, bo nie wierzyłam własnym oczom. Po pierwsze: może Twoja małżonka nigdy się nie zgodzi, bo to nie jej bajka. Po drugie: serio chcesz, żeby decyzja, do której Twoja żona nie dojrzała przez 10lat była podjęta po pijaku? "Zapić i popchnąć"???

Miałem to samo. Chyba najgorszy sposób na rozpoczęcie. Chyba, bo pewnie jeszcze nie raz ktoś mnie zaskoczy, ale póki co..

Pomysł z klubem dla gejów genialny ?

2 godziny temu, metfryt pisze:

No taki jest praktycznie schemat wiekszosci poczatkow i to tylko moj wniosek.

Przeczytaj więc jeszcze raz, bo może chodziło o to jak tego nie robić.? 

Swoją drogą, odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz przekonać czy wykorzystać..?

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, parakk pisze:

Miałem to samo. Chyba najgorszy sposób na rozpoczęcie. Chyba, bo pewnie jeszcze nie raz ktoś mnie zaskoczy, ale póki co..

Pomysł z klubem dla gejów genialny ?

Przeczytaj więc jeszcze raz, bo może chodziło o to jak tego nie robić.? 

Swoją drogą, odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz przekonać czy wykorzystać..?

Chyba zostalem zle zrozumiany. Jakbym chcial ja wrzucic w wir dupy pijanej dupy sprzedanej to okres nagabywania i krokow w przod i w tyl  nie trwalby 10 lat. Co ciekawsze historie prawdziwe ( z pomyslami) zostawiam sobie otwarte w kartach do oddania do poczytania i ewentualnego wykorzystania w niewiadomo jak dalekiej przyszlosci. A wasze aluzje odsylam do histori prawdziwych i policzenia podobnych alko lub kolego histori. W dupe tez nikomu wchodzil nie bd i siusiakow lizal.

• Zmieszany 2
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...