Skocz do zawartości
Matt2233

Proszę o pomoc w rozwianiu dylematów

Rekomendowane odpowiedzi

@Kokietka43 pytając o te doświadczenia miałem na myśli jak po pierwszym razie zmieniło się życie pary, czy było lepiej czy gorzej, czy pojawiły się jakieś problemy czy raczej było ich mniej, miałem też na myśli takie zderzenie ze zwykłym życiem chwilę po spotkaniu, na drugi dzień czy po tygodniu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Matt2233 pisze:

jak po pierwszym razie zmieniło się życie pary, czy było lepiej czy gorzej, czy pojawiły się jakieś problemy czy raczej było ich mniej,

No właśnie to wszystko,  o czym piszesz, zależy od tego, ile rozmów i mniejszych kroczków było PRZED. Im mniej wyjaśnione i przegadane przed, tym więcej zaskoczenia (w tym niemiłego) może być po.

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Kokietka43 pisze:

No właśnie to wszystko,  o czym piszesz, zależy od tego, ile rozmów i mniejszych kroczków było PRZED. Im mniej wyjaśnione i przegadane przed, tym więcej zaskoczenia (w tym niemiłego) może być po.

Dzięki, a jakie są najlepsze te małe kroczki? Seks równoległy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Matt2233 pisze:

Dzięki, a jakie są najlepsze te małe kroczki? Seks równoległy?

Wszystko zależy od Twojej żony i jej doświadczenia w temacie seksu, czyli głównie to, z iloma partnerami wcześniej była i na ile jest odważna w łóżku. Jeden potrafi zacząć od samego patrzenia, jak inna para uprawia seks, ktoś inny jest gotowy od razu na seks równoległy,  ktoś inny może mieć na tyle oporów,  że woli zacząć od masażu erotycznego, czy trójkąta, a może seksu online. To jest dyskusja z Twoją żoną.  My nie wiemy, na co ona jest gotowa, a na co nie. Czego się obawia, a czego pragnie. Tu tylko pozostaje szczera rozmowa z Twoją żoną i obserwacja jej reakcji.

Moja rada: wiem, że z podniecenia facetom czasami mózg sperma zalewa i chcą jak najszybciej wrzucić Partnerkę w coś,  co ich bardzo podnieca, a ona może nie być na to jeszcze gotowa. Obserwując forum i częstotliwość wpisów Panów typu: "jak ją przekonać" świadczy tylko o tym, że najczęściej Wy mężczyźni jesteście znacznie bardziej z przodu niż my kobiety. Dlatego nie namawiaj Partnerki, żeby przyspieszyła i zrównała się z Tobą (klapa murowana), a raczej opanuj swojego kutasa i spróbuj nieco zwolnić i zrównać się tempem do niej. Droga wymaga więcej czasu i cierpliwości, ale nagroda w postaci cudownego życia seksualnego gwarantowana ;) 

• Lubię 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Kokietka43 zastosuje się do tej rady. 

Żona mi często odpowiada że nie wie że się wacha, raz już nawet szukaliśmy pary, ale później wszystko wyhamowało

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Matt2233 pisze:

Żona mi często odpowiada że nie wie że się wacha,

Widzisz,  znaczy że nie jest pewna i musisz poczekać.  Poopowiadaj jej o swoich doświadczeniach i związanych z tym emocjach. Poczytajcie opowiadania na forum. Niech powoli oswaja się z tematem,  a emocje w niej się rozbudzą i rozkwitną.  I któregoś dnia sama do Ciebie przyjdzie i powie,  że chce  ?

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Kokietka43 myślisz że obudzi się w niej taki diabełek? Zacznę od zakupu dla niej wibratora, i zaproponuje ten masaż ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Matt2233 pisze:

@Kokietka43 myślisz że obudzi się w niej taki diabełek? Zacznę od zakupu dla niej wibratora, i zaproponuje ten masaż ;)

Dobry pomysł :) Jak będziesz cierpliwy, to jestem pewna, że obudzisz w niej diabełka ? Kobiety często bardzo tłumią swoją seksualność,  a gdy się wyzwolą,  to potrafią zaskoczyć i siebie i Partnera  ;) Powodzenia ?

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już pewien, postanowiłem ją też gdzieś zabrać w weekend. Na jakiś masaż, najlepiej jakby to był facet. Czasem wydaje mi się że żona boi się mojej reakcji gdyby się z kimś przespała. Z tym że ja nie uważam zwykłego seksu za zdradę, dla mnie zdrada jest gdy coś łamie uczucia i niszczy zaufanie 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Matt2233 pisze:

dla mnie zdrada jest gdy coś łamie uczucia i niszczy zaufanie 

Masz rację.  Niestety żyjemy w tradycyjnym i konserwatywnym społeczeństwie i tak nas po prostu wychowali. Co nie znaczy, że nie można otworzyć głowy i otworzyć związku ;) Dla mnie zdrada kontrolowana wymaga wielu pokładów miłości, szczerości i zaufania. Wynosi związek na inny poziom i bardzo zbliża do siebie. Jednak trzeba zgłębić temat, by to zrozumieć. Niewtajemniczone postronne osoby mogą zupełnie tego nie pojąć i uznać to za szalone i zboczone ;)

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...