Skocz do zawartości
Darex1313

Ja uległy.

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie przepraszam za błędy.  Zawsze miałem skłonności uległego. Lubiłem zakładać damską bieliznę, wkładać sobie coś w tyłek. Onanizowałem się raz albo i kilka razy na dzień. W końcu odważyłem się z korzystać z usług płatnej dominy. Bardzo mi się spodobało, powtarzając to kilkakrotnie. Zapragnąłem poznać Panią, która nie zajmuje się tym zawodowo. Zamieszczałem ogłoszenia na portalach ale jakoś nie miałem szczęścia. Po około dwóch latach zacząłem poszukiwać dominujących par. Po kilku nie udanych próbach znalazłem parę z którą dobrze mi się pisało, czułam że mnie rozumieją. Po dłuższej relacji, wymianie zdjęć postanowiliśmy umówić się zapoznawczo. Knajpka w centrum handlowym. Ucieszyłem się chociaż trochę się bałem. W przeddzień spotkania dostałem wiadomość. Jeśli chcę już na pierwszym spotkaniu poczuć smak upokorzenia i dominacji to ma przyjemność w damskiej bieliźnie, założonej pod moje ubranie. Określili się jasno czerwone majteczki i koronkowa koszulka do kompletu. Dobrze jak będzie dopasowane. Nie było łatwo ale udało mi się przygotować. Jadąc na spotkanie zatrzymałem się na ubocznym parkingu i pod krótkie spodenki i bluzkę założyłem moją koronkową bieliznę. Jadąc dalej do celu poczułem tak wielkie podniecenie, czułem każde zetknięcie koronki z moim ciałem. Idąc przez galerię cały czas spoglądałem,czy aby ktoś czegoś nie podejrzewa. Siadam przy stoliku i czekam. Po chwili przychodzą siadają przy stoliku jagby wiedzieli że to ja. Pan usiadł na przeciw a Pani bliżej mnie. Po przyjściu kelnerki zamówili po drinku a dla mnie bez pytania wodę. Po około piętnastu minutowej rozmowie zapytali się czy się przygotowałem i czy dalej tego chce. Odpowiedziałem że tak. Na co Pan odpowiedział żebym przysunął się bardziej do stolika i rozpiął rozporek. Po chwili poczułam jak ręka Pani układa się na moim kroczu. Pani uśmiechając się kiwnęła głową do Pana że wszystko się zgadza. Czułem podniecenie a zarazem myślałem żeby stamtąd uciec. Pan kiwnął na kelnerkę i poprosił o rachunek wskazując na mnie, że to ja płacę. Kazali mi się udać do toalety dla osób niepełnosprawnych w korytarzu obok. Mam się rozebrać do bielizny i czekać na nich. Mam czekać na kolanach przed drzwiami aż trzykrotnie zapukają. Czułem na sobie dreszcze ale zrobiłem co kazali. Po rozebraniu i wyczekiwaniu usłyszałam stuk,stuk,stuk. Przekręciłem zabezpieczenie i wemknęli się do środka. Pani usiadła na toalecie rozszerzyła nogi ,po d kusą spódniczką miała czarne  pończochy i jagby z kompletu koronkowe majteczki . Pan złapał mnie za włosy i przyciągnął między nogi Pani. Kazał pieścić. Ręce trzymał mi na plecach dociskajac kolanem. Wkładałem z bólem mój język między majtki a pyszny kwiatuszek pani . Smakowała lepiej niż owoce południowe gdzieś w ciepłych krajach. Tego nie wiem ale myślę,że udało mi się ją doprowadzić do orgazmu. Po kilku jękach Pani,Pan wyciągnął mi głowę i zbliżył do swojego krocza. Już dotykając spodni czułem, że jest strasznie podniecony. Rozpiął spodnie i poprostu  zerżnoł moją buzię. Chwilami myślałem że zemdleje. Aż w końcu poczułem pulsowanie. Wlał się we mnie bez pytania. Po wszystkim uśmiechnęli się i wyszli , mówiąc do zobaczenia. Było super. Pan dodał. Zwał sobie, będzie ci lżej.

• Lubię 8
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mmmm, fajną fantazja, pewnie do zrealizowania 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...