Skocz do zawartości
wielki-rogacz

Z pamiętnika żony 2

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczęło się od tego że Aga zaczęła marudzić o pieniądze, żeby sobie mogła coś fajnego kupić. Więc ja wyciągnąłem z bankomatu parę tysięcy / osczęszałem na nowy sprzęt do firmy, ale czego się nie robi dla ukochanej/ i dałem jej.

Na drugi dzie Aga poszła do galerii handlowej już z samego rana. No i zaczęło się parę setek na zapachy potem buty żakiecik i sukienka parę kremów szminek itp, a jak zostało jej ok tysiaka to poszła do sklepusportowego. W końcu zdjęła kostium kapielowy - dwuczęściowy i poszłą do przymieżalni ale idąc tam zauważyłą sprzedawcę i dwóch gości co przywieźli towar, tak wię puściła do nich uwodzicelski i szelmowski uśmiech i na komiec mrugnęła do n ich oczko.

Weszłą do przymieżalni i od razu zauważyła że panowie przestali rozmawiać ze sobą wię ona zaczęła sie powoli roznierać a następnie założyłą wybitnie obcisły kostium więcej pokazujący nizeli zakrywający. Zobaczyłą w tym momencie zza parawanu że tamci się beszczelnie na nią patrzą poprzez uchyloną zasłonę więc niby przypadkiem odsłoniła ja o ok 1/4 długości a potem stanęła przed lustrem i zaczęła się dotykac po całym ciele W odbiciu lustra zauważyła jak oni na nią patrzą z głebi sklebu i coś komentują i się uśmiechają.

W tym momencie odwróciłą się na pięcie wychyliła głowę i zapytała czy to lądnie tak podglądać klientki? A oni na to że że dawno nie widzieli tu takiej dupy, że jest na co popatrzeć i że widać ze ma ochotę Aga na to wyszłą w kostiumie  na środek sklepu z rękoma na biodrach i powiedziałą skoro tak to może pomoąga jej w zakupie  i wygłądzą fałdy na kostiumie na którym z majtek i stanika zwiasały sklepowe metki. Trzej panowie byli zaskoczeni i troche się zszokowali na co Agnieszka powiedziałą że przecież widzi że się nią interesują a ona nie będzie tak stałą na środku sklepu. W tym momencie jeden z nich szybko podszedl do drzwi zamknął je i odwrócił kartkę na zamknięte, Potem podeszli do niej i zaczęli ja obmacywać mowiąc przy tym że dobra jest krówka z wymionami i w sam raz dupa dupa do jebania a Agnieszja w tym czasie zaczęl rozpinać im spodnie co skwitowała ze ogonki są już w gotowości  Nastepnie uklekłą i zaczęła im obciągać i robić dobrze rekoma. Wywaliła biust ze staniaka wstałą na chyliła się wypięła i dwom z kolesie zaczeła obrabiać rekoma i ustami a trzeci odsunął jej majtki i wszedkl od tylu. Po kilku chwilach drugi gostek połozył się na ziemi a Aga weszłą na niego na jezdzca plecami do twarzy a dwaj pozostali mieli obrabiane kutasy  rękoma i ustami ąz w koncu Aga wzieła od ust oba kutasy na raz Wreszcie trzeci z facetów też położył się na ziemi a Aga weszłą na niego też na jeźdzca  a następnie jeden z gości miał obciągane a drugi powiedział aby się wypięła i wszedł jej w tyłek. Po paru minutach rozjeżdzania wyszli z niej stanęli na wokoło Agi i zaczęli ja bić kutasami po twarzy a o na śmiejąc się powiedziłą że chciała tym kostiumem zrobić prezent mężowi / czyli mnie/. Goście się roześmiali powiedzieliże chyba nici z prezentu bo mąż chyba nie wie jaką ma rakietę w domu i nie  ma pojęcia co w tej chwili robi Aga odpowiedziała ze frajer /czyli ja/ nic nie wie a ona woli prawdziwych facetów a nie mnie. Z kolei drugi z facetów znów położył się na ziemi a Aga nadziałą się tyłkiem na niego  a pierwszy stanął obok jej twarzy a ona zaczęła murobić laskę, trzeci natomiast zaczął jej robić palcowę a następnie wszedł do jej cipki i znowu byłą prze parę minu rozjeżdzana. wreszcie piewszy i drugi połozyli sie na ziemi tak że ich kutasy się polączyły a agnieszka nadziałą się cipka oba złączone kutasy a trzeci stanął pzry twarzy i dostalą głęboką laseczkę. w koncu wyszli z niek i drugi zacząl się spuszczać na jej cycki  a jak skończył to aga podniosla najpierw jeden a porem drugi cycek /a ma co podnosić/ i dokładnie każdy z nich wylizała. Potem powiedziałą ze potrzebuje kremik na twarz wię trzeci przystawił kutasa do jej twarzy i ją zachlapał po czym Aga wsmarowałą sobie dłońmi jego spermę w policzki czoło  i szyjęPierwszy natomiast podszedł do lady sklepowej i na nią się zaczął spuszczać a jak skończył to powiedział żeby kotek wylizał mleczko co Aga ch etnie zrobiła. Na koknie powiedzieli że ma pozdrowić meża, a na koniec przybiją jej pieczątki najpierw dali jej oba pośladki potem powyżej cipki i na koniec na oba cycki jak się ąga zapytała co to za pieczątka to jej pokazali że pisało na niej gwarancja jakości Pozwolili się jej ubrać parę klapsów w tyłek a na  koniec dali jej kostium i powiedzieli że ma go za darmo i może zawsze przychodzić na zakupy do ich sklepu. oczywiście wymienili się telefonami, a Aga wychodząc powiedziałą że ma nadzieję że mają wiecej wsród kolegów  takich ogierów jak oni 

• Lubię 5
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...