Skocz do zawartości
Simion

Pytanie do rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

ja lube żonę wylizywać po tym jak w środku jest sperma kochanka. Mega mnie to podnieca.

• Lubię 5
  • Facepalm 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy byłem w roli rogacza, to lizałem cipkę hotki przed kochankiem, po jeszcze się nie zdarzyło. Za to całowałem się z hotką po tym gdy robiła kochankowi loda, super uczucie. Tak samo gdy po raz pierwszy poczułem zapach jego spermy na jej skórze, gdy skończył na jej brzuszek- wrażenia obłędne

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.01.2023 o 15:01, Simion pisze:

Dzień dobry! Mam pytanie czy wszyscy rogacze lubią lizać cipkę? Liżecie przed kochankiem? Czy wylizujecie po kochanku? Żona spytała,ciekawie czy wszyscy rogacze lubią tak lizać jak ja? I ja pomyślał, a naprawdę czy inni też tak lubią? Gdy widzę cipkę nie moga siebie kontrolować,język sam wyłazi.?  Kiedyś,kiedy widziałem cipkę wstawał mòj żolnierzyk na baczność i pierwsza myśl była jak tu przyparkować swòj samochodzik ? ,a teraz myśla jak by tu polizać. Gdy czuja zapach seksu i widza spermę w cipce czy na cipce,odpuskają się moje hamulce. Moga chyba zrobić wszystko co powie żona,żeby tylko wylizać. Jak jest u was? 

To wspaniałe uczucie i mega natężona rozkosz zlizać spermę z żonki

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...