Skocz do zawartości
Simion

Pytanie do rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! Mam pytanie czy wszyscy rogacze lubią lizać cipkę? Liżecie przed kochankiem? Czy wylizujecie po kochanku? Żona spytała,ciekawie czy wszyscy rogacze lubią tak lizać jak ja? I ja pomyślał, a naprawdę czy inni też tak lubią? Gdy widzę cipkę nie moga siebie kontrolować,język sam wyłazi.?  Kiedyś,kiedy widziałem cipkę wstawał mòj żolnierzyk na baczność i pierwsza myśl była jak tu przyparkować swòj samochodzik ? ,a teraz myśla jak by tu polizać. Gdy czuja zapach seksu i widza spermę w cipce czy na cipce,odpuskają się moje hamulce. Moga chyba zrobić wszystko co powie żona,żeby tylko wylizać. Jak jest u was? 

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam lizać cipkę po kochanku :) Gdy widzę jej cipkę w całą w spermie to jestem w raju. Wylizuje wszystko dokładnie i z dupki też jeśli nasz alpha male życzy sobie zlać się w tyłeczek. Najbardziej lubię jak żona przychodzi wyruchana z randki i całą jej cipke czuć kutasem kochanka i jego spermą. Uwielbiam wtedy wylizywać taką zniszczoną cipkę 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.01.2023 o 14:01, Simion pisze:

Mam pytanie czy wszyscy rogacze lubią lizać cipkę? Liżecie przed kochankiem? Czy wylizujecie po kochanku?

Nie wszyscy. Tak. Nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko przed 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o tak. wylizanie jej zerżnietej i pełnej spermy kochanka cipki to dla mnie największe delicje. najlepiej jak każe mi to robić w jego obecności. zapach, smak i do tego to uczucie poniżenia że patrzy jak posłusznie wylizuję jego sperme z cipki mojej żony. Pałka mi zawsze wtedy stoi na maxa 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lizałem  cipkę żony kilka razy jak wracała od kochanka nieraz czułem że coś tam kochanek zostawił ale przetwarzanie na koniec robi mu lodzika z połykiem i spermę ma w żołądku 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam jak moja żona przynosi spermę od kochanka w prezerwatywie. Wylewa całą zawartość na mojego kutasa i dokładnie wmasowuje i dopiero wtedy wchodzę  w nią delikatnie :) w międzyczasie zanim dojadę jeszcze dokłądnie wylizuję jej całą cipkę ze spermy kochanka i całujemy się namiętnie ❤️ dopiero później w niej kończe podczas gdy ona mówi mi jak to bardzo robi się mokra przy swoim kochanku i że jutro też do niego jedzie 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.03.2023 o 03:23, bosssypl pisze:

Ja uwielbiam jak moja żona przynosi spermę od kochanka w prezerwatywie. Wylewa całą zawartość na mojego kutasa i dokładnie wmasowuje i dopiero wtedy wchodzę  w nią delikatnie :) w międzyczasie zanim dojadę jeszcze dokłądnie wylizuję jej całą cipkę ze spermy kochanka i całujemy się namiętnie ❤️ dopiero później w niej kończe podczas gdy ona mówi mi jak to bardzo robi się mokra przy swoim kochanku i że jutro też do niego jedzie 

Wszystko to co piszesz to moja fantazja z takim dodatkiem, że lubię fantazjować o tym jak żona rozkazuje mi założyć prezerwatywę pełną spermy kochanka i później tak ją wyruchać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, rogacz_199x pisze:

Wszystko to co piszesz to moja fantazja z takim dodatkiem, że lubię fantazjować o tym jak żona rozkazuje mi założyć prezerwatywę pełną spermy kochanka i później tak ją wyruchać.

Tak też mam taką fantazję tylko koniecznie chciałbym najpierw założyć i trochę poruchać  w prezerwatywie ale później też ją zdjąć i kochać się dalej. NIe będe wspominał nawet, że każda kropelka spermy musi być wylizana 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...