Skocz do zawartości
Energetyk81

Sommer Residance

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś się wypowie na temat tego hotelu i ośrodka saunowego? Jakie klimaty tam panują, jaka jest obsługa. Zabawiał się t ktoś? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miejsce bardzo fajne, szczególnie latem. Dość duży ogród zewnętrzny ze starodrzewem owocowym. Sporo miejsc do relaksu i dość duży wybor saun. Maja domki i pokoje na wynajem. Co do zabaw … jak to w saunarium byłbym ostrożny. Jeżeli już to polecałbym jednak przenieść je do pokoju lub domku. Zdecydowanie polecam to miejsce. Jedyny minus to czasem lekko „wiejski” zapach w upalne dni ponieważ obiekt jest na granicy wsi ale zapewnia prywatność 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Saunaria - Pałac Saturna w Czeladzi i Sommer Residence w Kuniowie. Jeżeli chcecie się pobawić/zabawić to chyba bardziej odpowiedni byłby Jacuzzi Club pod Gdanskiem ze sporym terenem zewnętrznym 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, FreyX pisze:

Saunaria - Pałac Saturna w Czeladzi i Sommer Residence w Kuniowie. Jeżeli chcecie się pobawić/zabawić to chyba bardziej odpowiedni byłby Jacuzzi Club pod Gdanskiem ze sporym terenem zewnętrznym 

Z Katowic do Kluczborka, do Gdańska znaczna różnica. My już byliśmy tam jesienią. Nam się spodobał tamtejszy klimat i spokój. Chcieliśmy poznać opinie innych. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to z Katowic macie rzut beretem do Czeladzi i Palacu Saturna :) 

mnie również podoba się Kuniow 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My często z moją piękniejszą połówką jeździmy do SR. Miejsce klimatyczne oraz można fajnie się wygrzać oraz zabawić.. polecam ?

Najbliższy wyjazd weekendowy przed nami?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.07.2023 o 09:47, Naiwny pisze:

My często z moją piękniejszą połówką jeździmy do SR. Miejsce klimatyczne oraz można fajnie się wygrzać oraz zabawić.. polecam ?

Najbliższy wyjazd weekendowy przed nami?

Mam nadzieję, że za bardzo nie łamię regulaminu i admin mnie nie odstrzeli ? 

Wybiera się jakaś para tam w terminie 1-3.09.23…? Z chęcią się poznamy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...