Skocz do zawartości
Witek

Rozmiar penisa ...

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie rogacze ile centymetrów mają wasze ptaszki ...ciekawe czy któryś ma większego niż 13 cm ?? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zawsze rogaczem jest ktoś kto ma małego penisa. Bycie rogaczem to jest stan emocjonalny umysłu i wszystko dzieje się w głowie. Zatem sprowadzanie (generalizowanie) tego do rozmiaru penisa, a w szczególności małego rozmiaru jest swego rodzaju błędem lub niezrozumieniem tematu.

• Lubię 15
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, _nikt_ pisze:

Nie zawsze rogaczem jest ktoś kto ma małego penisa. Bycie rogaczem to jest stan emocjonalny umysły i wszystko dzieje się w głowie. Zatem sprowadzanie (generalizowanie) tego do rozmiaru penisa, a w szczególności małego rozmiaru jest swego rodzaju błędem lub niezrozumieniem tematu.

Zgadzam się ... Jednak myślę że coś w tym może być . Ja np. kocham swoją żonę tak że pragnę dla mnie aby miała zajebiste orgazmy z dużym fiutem 

• Lubię 2
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Witek pisze:

Zgadzam się ... Jednak myślę że coś w tym może być . Ja np. kocham swoją żonę tak że pragnę dla mnie aby miała zajebiste orgazmy z dużym fiutem 

Nie wiem czy to kwestia miłości czy bardziej fetyszu i braku akceptacji własnej osoby (fizyczności), myślę że dla wielu kobiet rozmiar nie ma aż takiego dużego znaczenia (to chyba bardziej męska fantazja).... Myślę że Twoja żona zdecydowanie bardziej niż wolał by faceta przy którym zapomni o stresie niż takiego bardzo hojnje obdarzonego przy którym zapewne stres zrzeral by ją od samego początku. Myślę że na forum jest wielu rogaczy którzy są o wiele lepiej wyposażeni niż niejeden kochanek. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, _nikt_ pisze:

Nie zawsze rogaczem jest ktoś kto ma małego penisa. Bycie rogaczem to jest stan emocjonalny umysłu i wszystko dzieje się w głowie. Zatem sprowadzanie (generalizowanie) tego do rozmiaru penisa, a w szczególności małego rozmiaru jest swego rodzaju błędem lub niezrozumieniem tematu.

Ba... Powiem więcej. Nie zawsze jest nawet tak że facet mierzy penisa. Niektórym wiedza czy mają 14 czy 16 czy 18cm nie jest do niczego potrzebna ?

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Wichura pisze:

Niektórym wiedza czy mają 14 czy 16 czy 18cm nie jest do niczego potrzebna ?

i słusznie :D bo od długości zdecydowanie ważniejszy jest obwód ;) i nie mówię tu tylko o obwodzie penisa ;)

Nasze organizmy są tak cudownie zbudowane, że im większe podniecenie - tym lepiej się do siebie dopasowują: penis staje się grubszy i twardszy, a cipka bardziej nabrzmiała, a przez to ciaśniejsza. Więc zamiast skupiać się na centymetrach, radzę skupiać się na grze wstępnej ;) Taka drobna dygresja w temacie :)

• Lubię 14
  • Kwiatek 1
  • Wow! 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Kokietka43 pisze:

i słusznie :D bo od długości zdecydowanie ważniejszy jest obwód ;) i nie mówię tu tylko o obwodzie penisa ;)

Nasze organizmy są tak cudownie zbudowane, że im większe podniecenie - tym lepiej się do siebie dopasowują: penis staje się grubszy i twardszy, a cipka bardziej nabrzmiała, a przez to ciaśniejsza. Więc zamiast skupiać się na centymetrach, radzę skupiać się na grze wstępnej ;) Taka drobna dygresja w temacie :)

Pieknie ...a co z efektem wzrokowym dla rogacza i nie tylko bo żona przyznała że ma większą frajdę z robienia loda jak penis jest duży ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Witek pisze:

Pieknie ...a co z efektem wzrokowym dla rogacza i nie tylko bo żona przyznała że ma większą frajdę z robienia loda jak penis jest duży ?

Co kto lubi ;) o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli sprawia Wam to frajdę to nie widzę problemu ;)

Osobiście uważam że ''baaardzo duże rozmiary'' trudniej obsłużyć ;) Przy robieniu loda można przecież zadbać o inne walory wizualne, jak np głębokość ;) Myślę że Rogacz też miałby z tego frajdę, gdyby cały penis Kochanka (nawet nie spektakularnie duży) zniknął w ustach jego Żony. Zawsze można znaleźć plusy w każdej sytuacji ;) pozdrawiam

• Lubię 14
  • Hmm... 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2023 o 09:41, Witek pisze:

Twoja Żonka lubi duże penisy? Młodszy kochanek ma większego od ciebie? Czy nie robi jej to różnicy? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ma większego i jak na początku było jej to bez różnicy to teraz jara się tym że ma dużego 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...