Skocz do zawartości
TomekTomek

Niespełnieni rogacze

Rekomendowane odpowiedzi

A ja jestem najbardziej niefortunnym z niespełnionych rogaczy, gdyż... Nigdy nie spełnię się już jako świadomy rogacz z kobietą, która mnie w tym temacie zdecydowanie najbardziej w życiu kręciła, czyli z - niestety już - byłą żoną. 😎🤷🏻‍♂️ Niedosyt jest tym większy, że w zasadzie byliśmy już dosyć blisko, a Ania nawet przez moment tu była, sama się po cichu rejestrując (pozdrawiam Cię hottea, jeśli to kiedykolwiek przeczytasz 😂😉).

Minęło już kilka ładnych lat, a ja nadal dosyć często fantazjuje, jak by to było, gdybyśmy się jednak nie rozstali; jak wspaniale byloby wejść z Nią w cuckold, cieszyć się z Nią 'klimatem' jako jej rogacz...

Cóż... Niestety wtedy spieprzyłem sprawę i zamiast cieszyć się naszym małżeństwem i układem, szukałem wszędzie problemów i dziur w całym... Dureń. 🤦🏻‍♂️

Żałuję. Niech to chociaż tu wybrzmi wyraźnie 😎 I w sumie cieszę się też, że mogłem to gdziekolwiek z siebie wyrzucić. 😂 Może to i chore. Potraktujcie to też, moi drodzy, jako przestrogę i bodziec do działania we właściwy sposób.

Generalnie nie mam powodu narzekać na brak seksu itp., ale... Heh, no 'w klimacie' niestety nic mnie już jak tamta relacja nie 'bierze'. 

Na pewne szczęście mam też w sobie 'switcha', więc z powodzeniem potrafię realizować się z 'drugiej strony' klimatu, ale 'tamtego' chyba już zawsze będzie mi bardzo brakować i nic tego nigdy do końca nie zastąpi.

Pozostały więc wspomnienia wspólnego, ostrego fantazjowania w łóżku, widoku Jej nagiego ciała na plaży i dzisiejsze barwne, 'rogate' fantazje - z Anią w roli głównej. 😎

Tyle w temacie.

Pozdrawiam.

• Lubię 5
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...