Skocz do zawartości
TomekTomek

Niespełnieni rogacze

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zaproponowałem żonie zabawy w sobotnie wieczory żeby sie odstawiła jakby szła na randkę albo na imoreze firmowa na której jest koleś który się jej podoba i chciała by się z nim zabawić, potem jakieś podrywy i nawet zdążyło się jej pytać podczas zabaw czy mąż się nie domyśla ze żonka się zabawia z kimś innym na początku trocje się krępowała ale potem w miarę zabaw jaknsie nakręcalo sama potrafiła coś palnąć typu siedzi w domu grzeczbie itp. 

Tak troszkę off topic, kiedyś podczas wspólnego wypadu gdzie mieliśmy sami nocleg w hotelu podczas pobytu w rejestracji przy recepcjonistce zdażyło mi się palnąć "żeby tylko twój mąż nie nocował przypadkiem w tym hotelu bo może być kwas"!! ?

Miną recepcjonistki była bezcenna, oczywiście po odejściu od recepcji żonka nie omieszkała mnienzrugac za taki komenetarz... Ale ubaw byl??

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My jeszcze nie spełniliśmy fantazji o zaproszeniu kogoś do łóżka, ale zdarza nam się fantazjować o tym, że ktoś inny masuje żonie cipkę, a mąż czeka za drzwiami.

Polecam też taką zabawę, że żonka ujeżdża dildo podczas robienia loda. Umysł nieziemsko pracuje jak można sobie wyobrazić, że ona ujeżdża innego kutasa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wieszkosc z Was i mnie podnieca myślenie podczas sexu o tym ze ktoś inny bierze żonę, zwłaszcza jak jestem z tyłu (ulubiona pozycja) i wtedy wyobraźnia najbardziej działa, jak ona chowa w poduszkę głowę, ucieka od kutasa, nabija się, od razu człowiek widzi tam innego faceta za nią. Ale znów nie jest tak, że zawsze tak jest, zależy od sytuacji i nastroju.. Niemniej takie myślenie zdecydowanie przyspiesza wtrysk ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, cuck_gdn pisze:

My jeszcze nie spełniliśmy fantazji o zaproszeniu kogoś do łóżka, ale zdarza nam się fantazjować o tym, że ktoś inny masuje żonie cipkę, a mąż czeka za drzwiami.

Polecam też taką zabawę, że żonka ujeżdża dildo podczas robienia loda. Umysł nieziemsko pracuje jak można sobie wyobrazić, że ona ujeżdża innego kutasa.

Z tym dildo to ciekawy pomysł. Bo często sobie wyobrażam gdy moja obciągania Kutasa a robi to bosko, że ktoś ją rżnie od tyłu. Dildo mogłoby dodać jeszcze podniecenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio u siebie zauważyłem, że spust zajmuje mi coraz więcej czasu aż czasami się robi niezręcznie szczególnie, że moja lubi jak szybko dochodzę. Wtedy staram się myśleć, że robi to z kimś innym. 

Coraz częściej czytam, że te czarne dildo to bardzo dobry pomysł, żeby powoli otwierać swoją kobietę na innego...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Lost_Witness pisze:

Coraz częściej czytam, że te czarne dildo to bardzo dobry pomysł, żeby powoli otwierać swoją kobietę na innego...

Zdecydowanie tak, zwłaszcza jak masz otwartą partnerkę i lubicie sprośne słówka w łóżku. Na przykład:

- O tak, ujeżdżaj tego kutasa jak mała dziwka

- Uwielbiam jak możemy Cię bzykać na dwa baty

- Nadziewaj się szybciej na tego bolca, za drzwiami czeka kolejka do wyruchania Cię

- Zawsze wiedziałem, że jesteś niewyżytą suczką, której nie wystarczy jeden kutas

- Pięknie wyglądasz jak robisz mi loda, a mój kolega Cię zapina od tyłu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.02.2024 o 10:43, Lost_Witness pisze:

Ostatnio u siebie zauważyłem, że spust zajmuje mi coraz więcej czasu aż czasami się robi niezręcznie szczególnie, że moja lubi jak szybko dochodzę. Wtedy staram się myśleć, że robi to z kimś innym. 

Spróbuj Tadalafil Maxigra - bez recepty jest dostepny.
Poczatkowe fazy zburzen erekcji moga objawiac sie trudnoscia w szczytowaniu

Prosze o niekomentowanie i zostawienie tej wiadomosci dla innych osob bo wiemy wszyscy ze to nie temat na rozmawianie o tym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.02.2024 o 10:43, Lost_Witness pisze:

Myślę że wielu z nas ma podonie , mnie też bardzo podnieca myśl że żona ma kochanka i jak czasami mówi że chciała by mieć 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...