Skocz do zawartości
paramazury

Rejs promem Gdynia - Szwecja

Rekomendowane odpowiedzi

Planujemy z moją małżonką popłynąć w rejs promem Stena LIne - rejs 24 godz. bez wysiadania na ląd w Szwecji. Oczywiście z kajutą i pełnym pakietem.

druga połowa stycznia 20.01

Może ktoś z Was ma już jakieś doświadczenie z takiego rejsu. Pytanie bardziej dotyczy czy jest możliwość podczas rejsu spotkać ciekawego Byczka, który chciałby podczas wieczoru zaopiekować się Hotką?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie rejsy bez wysiadania były kiedyś popularne wśród młodych szwedów z racji korzystnego przelicznika koronozłotówki do promili. O ile nie umówicie się jednak z kimś konkretnym na którymś z odpowiednio sprofilowanych portali to obawiam się, że, chłodno matematycznie rzecz ujmując, pozostaje wam liczyć na łut szczęścia na promowym barze pośród licznych tam kierowców tirów. Mrs.K twierdzi, iż zdarzają się też przystojni ale dla mnie ryzyko równie duże jak szukanie bulla w poniedziałkowej biedrze. Do odważnych świat jednak należy, więc powodzenia i udanego rejsu ?

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Płynęliśmy kilka razy Unity Line ze Świnoujścia do Szwecji, nie ma gwarancji, że spotka się kogoś ciekawego. Bywa na promach dużo kierowców tirów którzy odpoczywają zmęczeni po kątach bo wielu z nich płynie bez kajuty, praktycznie każdy zajmuje się sobą. Zdarza się też, że organizowane są w rejsie imprezy z dj i pokazami barmańskimi wtedy jest szansa na poznanie kogoś ciekawego miałam nieraz takie propozycje jednak nie skorzystałam z nich bo nie interesują mnie jednorazowe i przygodne znajomości. LA

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, Mr.K pisze:

Takie rejsy bez wysiadania były kiedyś popularne wśród młodych szwedów z racji korzystnego przelicznika koronozłotówki do promili. O ile nie umówicie się jednak z kimś konkretnym na którymś z odpowiednio sprofilowanych portali to obawiam się, że, chłodno matematycznie rzecz ujmując, pozostaje wam liczyć na łut szczęścia na promowym barze pośród licznych tam kierowców tirów. Mrs.K twierdzi, iż zdarzają się też przystojni ale dla mnie ryzyko równie duże jak szukanie bulla w poniedziałkowej biedrze. Do odważnych świat jednak należy, więc powodzenia i udanego rejsu ?

to fakt. tak odważni nie jesteśmy żeby z przypadkowym bullem spędzać noc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...