Skocz do zawartości
Marszzaal

Ciąża z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.01.2023 o 12:20, brunetalfa pisze:

Ja taki epizod mam za sobą i wszystko się odbyło bez problemów jak Pani "zaszła".

Nie zawsze tak jest. Znam przykład kiedy miało być "bezproblemowo" w wyszło jak zawsze :(

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza opcja to wkładka- żona stosuje od niemal 15 lat i w życiu by nie chciała innej metody zabezpieczania się przed ciążą

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.01.2023 o 16:26, Druh. pisze:

2. Co do zasady, najlepiej dla dziecka jest jak urodzi się w pełnej heteroseksualnej kochającej się rodzinie. Chyba się z tym zgodzisz ? Że taka jest zasada. 

A jest taka zasada ? Chciałbym ją poznać… Czy jest to zasada filozoficzna, matematyczna czy religijna ?

On. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Nurse&Stag pisze:

A jest taka zasada ? Chciałbym ją poznać… Czy jest to zasada filozoficzna, matematyczna czy religijna ?

On. 

To nie jest dyskusja na ten wątek, bo tu dyskutujemy o ciąży z kochankiem. Nie napiszę nic więcej niż napisałem w tamtym poście. Podstawowa kwestia jest taka że natura nas tak stworzyła że musimy mieć ojca i matkę. W rodzinie homoseksualnej nie da rady w naturalny sposób tego ogarnąć. Druga kwestia, to wzorce jakie dostają dzieci. Jak we wszystkim, tu również powinna być równowaga. Zarówno wzorców kobiecych jak i męskich powinno być "tyle samo". 

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.01.2023 o 14:26, Druh. pisze:

2. Co do zasady, najlepiej dla dziecka jest jak urodzi się w pełnej heteroseksualnej kochającej się rodzinie. Chyba się z tym zgodzisz ? Że taka jest zasada. W końcu natura przystosowała nas do takiego rozmnażania.

Tu nawet nie chodzi o "co do zasady". Mówiąc o przyjściu dziecka na świat w kochającej się rodzinie (lub mniej się kochającej a bardziej się napierdalającej) , to dosłownie nie ma innej możliwości niż współżycie kobiety z mężczyzną. Nawet jeśli wchodzi w grę sztuczne zapłodnienie, lub, bo pani sama sobie chce sprawić ciążę. Bez męskiego nasienia się nie obędzie niezależnie od poglądów. Kobiety nie stworzą sobie same nasienia,  faceci nie mogą nosić ciąży i rodzić dzieci. 

To, czy później dziecko zostanie adoptowane lub czy będzie wychowywane przez parę jednopłciową to zupełnie odrębny temat.

56 minut temu, Druh. pisze:

Druga kwestia, to wzorce jakie dostają dzieci. Jak we wszystkim, tu również powinna być równowaga. Zarówno wzorców kobiecych jak i męskich powinno być "tyle samo". 

Takich kwestii bym nie poruszał pomimo tego że zgadzam się z Tobą, to mamy teraz takie czasy, że promując wzorce tradycyjne, będziemy postrzegani jako homofobiczni niepostępowi starcy, pozostali zaś promujący wzorce odmienne, jako nowocześni, tolerancyjni. I wyleje się bardzo dużo żółci. 

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.05.2023 o 11:20, Sem. pisze:

Takich kwestii bym nie poruszał pomimo tego że zgadzam się z Tobą, to mamy teraz takie czasy, że promując wzorce tradycyjne, będziemy postrzegani jako homofobiczni niepostępowi starcy, pozostali zaś promujący wzorce odmienne, jako nowocześni, tolerancyjni. I wyleje się bardzo dużo żółci. 

Właśnie powinniśmy o tym rozmawiać, tym "mądrym" i "nowoczesnym" trzeba przypominać jak się robi dzieci. I że w środowisku jest potrzebna równowaga aby dziecko mogło odebrać dobre wychowanie, dziecko potrzebuje zarówno taty jak i mamy, zwłaszcza w pierwszych latach życia w celu wykształcenia u siebie cech fizycznych i psychicznych. Jestem tolerancyjny ale jeśli chodzi o dzieci i ich dobro to nie ma przebacz 

• Lubię 6
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Matt2233 pisze:

Jestem tolerancyjny ale

Zawsze kwiczę z tego określenia. ;)

Lula.

• Lubię 4
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.05.2023 o 00:20, Nurse&Stag pisze:

On. 

To zasady natury , które określa sama Ona .

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.01.2023 o 12:20, brunetalfa pisze:

Rozwiązaniem jest

- skuteczne zabezpieczenie Pani

- zmiana bulla na maksymalnie podobnego do męża :)

Są faceci z którymi można ustalić ewentualne "zajście" Pani i nie będzie z tym żadnych problemów.

Ja taki epizod mam za sobą i wszystko się odbyło bez problemów jak Pani "zaszła".

A jak pojawi się kwestia np. oddania nerki dziecku to bez problemu oddasz? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się nie znam może nie mam doświadczenia ale jeżeli Pani taka myśl się podoba i by urodziła jeżeli zniosą plotki jeżeli rogaczowi też się taka myśl podoba żeby wychowywać dziecko bulla to czemu nie? Moim zdaniem to strasznie podniecające że żona czy dziewczyna zaszła z innym w ciążę a ja mam wychowywać. To jest cała uroda tego układu moim zdaniem. Jeżeli chodzi o zazdrość i upokorzenie działające podniecająco to co może być bardziej podniecające niż ciąża hotki z bullem?

• Lubię 6
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...