Skocz do zawartości
CuckoldDream1984

Jakie cechy ma potencjalna "hotka"

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Wichura pisze:

A dlaczego zakładasz że odkrycie własnej seksualności oznacza otwarcie na kontakty seksualne z większą ilością mężczyzn?

Może właśnie odkryły swoją seksualność i dlatego pozostają przy jednym mężczyźnie kochając się z nim dwa razy w miesiącu bo właśnie to jest najbardziej ich. W mojej opinii pomimo deklarowanej otwartości na różnorodność i pluralizm dalej widzisz świat zero-jedynkowo. Odkrywanie własnej seksualności nie ma związku z rodzajem relacji jaką dają osobą jest zainteresowana, preferencjami, potrzebami czy poziomem libido a jedynie z większą świadomością swoich wyborów.

Równie dobrze ktoś może powiedzieć Tobie że "faceci są różni ale gdzieś tam w środku każdy jest trochę gejem więc jak odkryjesz swoją seksualność to też zaczną Cię kręcić inni faceci". 

Przepraszam ale ja tego nie powiedziałem, odkrycie seksualności wcale nie znaczy otwierać się na kontakt seksualny z większą liczbą mężczyzn. Dla mnie odkrycie seksualności pojawia się od kobiety która zakładała spodnie i nagle zaczyna zakładać miniówki jak od kobiety która przez całe życie miała jednego faceta i zaczyna zapragnąć innego. Nie ma jednoznaczy określenie"odkrycia seksualności" wiele drobne rzeczy mają jakiś przekaz seksualny według mnie i nie koniecznie musi to być sam uprawiania seksu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Fleur pisze:

Widzę, że dla co poniektórych niewłaściwa jest zaproponowana przez autora idea pewnego szufladkowania kobiet. Zdaje się, że niektóre panie boją się tego jak ognia, jakby niepewne swojej nietuzinkowości. 

Nie lubię uogólnień i schematów, ale nie oszukujmy się - tak, jak każda z nas jest wyjątkowa, tak gdyby spojrzeć na hotki statystycznie, to na pewno dałoby się przedstawić predyspozycje, a czasem nawet cechy, które wiele z nas wykazuje - a co za tym idzie, tworzy pewien zgeneralizowany obraz potencjalnej hot wife.
Takich obrazów, a mianowicie zbiorów predyspozycji/cech, jest oczywiście więcej. Wydaje mi się, że przykład takowego przedstawiła @Kokietka43 pisząc o uległych kobietach, które lubią sie przypodobać i zaspokajać potrzeby innych. Choć sama należę do dominujących, to jednak zauważam tę korelację związane z wysokim odsetkiem uległych, spełniających cudze fantazje etc. kobiet wśród hot wives

Tak, ludzie, ale zwłaszcza kobiety boją się mieć jakąś "metkę" na sobie, można to zrozumieć oczywiście ale trzeba też brać pod uwagę że i tak ludzie nas ocenią czy tego chcemy lub nie. Spotkasz na ulicy przystojny facet i jest naturalne że możesz myśleć: ale ciacho! Ja spotkam fajną kobietę i naturalnie może jest myśleć: wygląda na taką co emanuje dużo seksu. Po prostu ciekawi mnie jak sama siebie by zdefiniowała taka typowa "hotka" z doświadczeniem. I czy druga hotka by się zgodziła z tym po części albo wcale albo w całości. Może byśmy odkryli że jednak są pewne cechy i atuty które obejmują każdą hotele.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, ItalianHOTBOY1984 pisze:

Przepraszam ale ja tego nie powiedziałem, odkrycie seksualności wcale nie znaczy otwierać się na kontakt seksualny z większą liczbą mężczyzn. Dla mnie odkrycie seksualności pojawia się od kobiety która zakładała spodnie i nagle zaczyna zakładać miniówki jak od kobiety która przez całe życie miała jednego faceta i zaczyna zapragnąć innego.

No tak... Ale wciąż podajesz takie właśnie przykłady a nie różnorodne. Nie wspominasz o sytuacji gdy zwiększenie własnej seksualności u kobiety spowoduje, że zakładając wcześniej miniówki zacznie zakładać spodnie bo to będzie bardziej zgodne z jej seksualnością. Albo, że spotykając się z innymi mężczyznami za namową męża przestanie to robić gdyż dojdzie do wniosku, że bardziej "jej" jest jednak monogamia. Podajesz liczne przykłady ale wszystkie one są ukierunkowane w jedną tylko stronę jaką jest obraz wyuzdanej "hotki" nawiązującej liczne poza związkowe relacje. Na forum także było wiele przypadków gdy kobieta otwierała się za namową męża na kontakty z innymi a po tym jak z czasem wzrosła jej samoświadomość rezygnowała z tego stwierdzając, że to jednak nie dla niej, Bywa i tak i tak

• Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo… i swojego czasu, szukając związku, może nawet nie tyle cuckold co związku otwartego, ,,domagałem,, się takich wytycznych i cokolwiek sobie za taką ,,wytyczną,, nie brałem, to wychodziło, że to nie to. Z całą pewnością nie jest to ponadprzeciętna liczba parterów seksualnych, ani wyzywający ubiór. 

Jest taki cytat z prozy Andrzeja Sapkowskiego: 

"O miłości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujcie zdefiniować kształt gruszki. "

Wydaje mi się, ze tak samo będzie z hotkami, rogaczami i kochankami. Nie ma jednej miarki, którą da się podzielić kobiety na te, które się na hotkę ,,nadają,, i na te co nimi nie będą i raczej nie będzie, bo ludzie są różni. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.11.2022 o 19:53, misio pisze:

Moim subiektywnym zdaniem główną cechą hotki jest mniej lub bardziej ukryta osobowość z jej pragnieniami i ograniczeniami, a nie sposób noszenia się czy zachowanie.

Zgadzam się z tym w 100%

• Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...