Skocz do zawartości
CuckoldDream1984

Jakie cechy ma potencjalna "hotka"

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

spotkałem się na necie ze zdjęciem w którym opisano w 5 punktach jakie cechy pozwolą facetowi uznać że ma tendencje do bycia "rogaczem". Na necie, nawet tutaj nie widziałem nic podobnego mający na celu ustalenia czy kobieta ma tendencji do zdrady (kontrolowanej lub nie). Teraz mam taką ciekawość, czy można coś takiego stworzyć aby ustalić jakie cechy (charakteru, zachowania, zdarzenia życiowe w przeszłości itd) ma kobieta która potencjalnie może być "hotka" lub zwyczajnie zdradzająca kobieta? Ilość punktów nie ma znaczenia, niech każda/każdy się wypowie i swoje punkty przedstawia. Zobaczymy ci z tego wyjdzie. 

PS: przepraszam za błędów ale jestem totalnym samoukiem języka polskiego ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ItalianHOTBOY1984 rozumiem Twoje intencje.

Jednak co innego spisanie tzw."autopunktów", by mężczyzna sam mógł ocenić czy ma tendencje do bycia rogaczem, a co innego zrobić w punktach spis czy kobieta ma tendencje do bycia "hot wife", by z boku ocenić czy dana kobieta ma ku temu predyspozycje - tak zinterpretowałam Twój wpis. Jeśli źle, to mnie popraw.

Poznałam tu z forum w kontaktach pozaforumowych dużo kobiet i wiem, że wiele z nich w życiu podczas  codziennych zwykłych kontaktów, nigdy nie posądzałabym o takie "skłonności". 

Wiem, że mężczyźni chcieliby mieć jak na tacy podany schemat. Niestety, to jest mało realne. Ale spróbować można. Chociaż mnie wrzucanie ludzi w tego typu schematyczne opisy w każdym przypadku (płci) mierzi.  

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Dragonfly pisze:

mnie wrzucanie ludzi w tego typu schematyczne opisy w każdym przypadku (płci) mierzi.  

No tak, coś się w nas buntuje bo każdy jest inny ale schematy istnieją. Czasami jak ktoś się naczyta o psychologii to ciężko z taką osobą rozmawiać bo jedzie na schematach. Jesteśmy jednak bardziej przewidywalni niż nam się wydaje. Niestety to jakby demaskuje ludzkie pobudki etc, co nie jest miłe, wolimy żyć w ładnej, atrakcyjnej bańce niż paplać się we własnych mechanizmach, często nie do końca ciekawych. Ale taka analiza pozwala czasami coś zrozumieć, zdać sobie sprawę jakie mechanizmy nami kierują co może przyczynić się do jakiegoś rozwoju, lepszych wyborów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Janek12 nie chodzi o bunt przed wrzuceniem w ramy. Chodzi mi o realia. Tu nie ma klasycznego schematu, a próby bywają wręcz śmieszne lub obraźliwe. 

Skoro twierdzisz, że jest inaczej, to napisz coś w temacie wątku. 

Jakie Twoim zdaniem cechy ma kobieta lubująca się w zdradzie kontrolowanej? Po czym byś ją rozpoznał w pracy, na ulicy, w sklepie, w klubie?

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam grono przyjaciółek żyjących w przeróżnych otwartych związkach i każda z nas jest tak odmienna, tak wielobarwna i posiadająca tak nieraz skrajne potrzeby, iż próbę wrzucenia tego bogactwa w schemat uznaję wręcz za śmieszną.

Lula. 

• Lubię 7
  • Kwiatek 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z @Sailor&Lula , że ciężko, a wręcz niemożliwe jest w jakiś schemat albo procedurę obrać poruszaną kwestię ;) A szufladkowanie może być nie tylko śmieszne ale i po prostu głupie.
Jak poczytasz różne wątki forum to się dowiesz, że łańcuszek na nodze, czy tatuaż, czy jakiekolwiek inne atrybuty, o których piszą znafcy w necie są tylko wymysłem na chwilę żeby się materiał czytał i miał odpowiednią liczbę wyświetleń.

Z moich doświadczeń - czyli poznanych tutaj i nie tylko tutaj - osób wynika, że nie każda dziewczyna będąca na forum jest hotką i nie każda hotka jest na forum. Jest też taki temat na forum o stawaniu się kochanką dosyć ciekawy - polecam przejrzeć bo można się z niego wiele dowiedzieć ;)

Najprościej rzecz ujmując hotkę można poznać po tym, że ma dwie ręce, dwie nogi, dwoje oczu zupełnie jak mama :lach:

Ale bardziej się sprawa komplikuje jak trzeba zainicjować i prowadzić rozmowę i wtedy można się dowiedzieć kto, po co, z kim, jak i czy w ogóle...

Sądzę, że dialog jest kluczem, a nie szukanie jakichś znaków na niebie, ziemi lub ciele ;)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, _nikt_ pisze:

Najprościej rzecz ujmując hotkę można poznać po tym, że ma dwie ręce, dwie nogi, dwoje oczu zupełnie jak mama :lach:

Pewnie jakaś bez ręki czy nogi też się znajdzie. :)

Lula. 

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Pewnie jakaś bez ręki czy nogi też się znajdzie. :)

Lula. 

I jak Cię nie uwielbiać, no jak?? ;)

Znowu masz rację :*

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Dragonfly pisze:

@Janek12 Tu nie ma klasycznego schematu, a próby bywają wręcz śmieszne lub obraźliwe.

Jak ty nie widzisz schematów to nie znaczy, że ich nie ma. Napisz dokładnie co Cię w tym śmieszy i obraża.

@Janek12 Skoro twierdzisz, że jest inaczej, to napisz coś w temacie wątku.

Pisałem w temacie, wg mnie schematy są bezpośrednio związane z cechami. Dlaczego starasz się deprecjonować to co piszę i twierdzisz, że piszę nie na temat?

@Janek12 Jakie Twoim zdaniem cechy ma kobieta lubująca się w zdradzie kontrolowanej? Po czym byś ją rozpoznał w pracy, na ulicy, w sklepie, w klubie?

Ludzie to mają wszystko na czołach wypisane? Patrząc na kogoś możesz powiedzieć jakie ma cechy charakteru, predyspozycje? To się później kończy jak z Susan Boyle, która zanim zaśpiewała była "wyśmiewana".
Kilka przykładowych schematów do dyskusji:
1. Prawie każda kobieta ma predyspozycje (cechy) do bycia hotką, warunkują to cechy genetyczne i wybieranie nowych, lepszych genów dla potencjalnego potomstwa. Kobiety po około trzech latach przestają być zainteresowane swoim partnerem, zaczynają się rozglądać za innym. Wszystko zależy tu od potencjalnego rogacza. Jak odpowiednio zainteresuje tym kobietę, da jej pełny luz, swobodę, wykaże cechy predysponujące go do bycia rogaczem, np. uległość to ma bardzo duże szanse nim zostać.
2. Kobieta lubiąca imprezy. Oczywiście to nie musi być prawda ale można się nad tym zastanawiać.
3. Spotkałem się z pewnym stylem ubierania się a dokładniej chodziło o elementy bdsm, który w tych przypadkach był związany z tym, że kobieta była hotką.
4. Podstawą jest rozmowa. Otwartość i pewność siebie może doprowadzić do tego, że kobieta sama szybko się określi co do swoich preferencji, czyli sama nam przekaże jakie ma cechy, które można wrzucać w schematy, na podstawie których można podejmować dalsze działania.

Można o tym wszystkim pisać dużo ale nie to było celem mojego zabrania głosu w tym wątku a konkretnie to co napisałem we wcześniejszym poście.

18 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

Mam grono przyjaciółek żyjących w przeróżnych otwartych związkach i każda z nas jest tak odmienna, tak wielobarwna i posiadająca tak nieraz skrajne potrzeby, iż próbę wrzucenia tego bogactwa w schemat uznaję wręcz za śmieszną.

Pytanie dlaczego żyją w takich związkach? Tu mogą być cechy wspólne, jakiś schemat. Zapytaj je a będziemy znali odpowiedź. Dodatkowo wspólny może być np. status materialny. Może nie pod każdym względem są odmienne. Podobieństwo może tkwić np. w ich partnerach.

• Lubię 2
  • Zmieszany 3
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Janek12 pisze:

Pytanie dlaczego żyją w takich związkach? Tu mogą być cechy wspólne, jakiś schemat. Zapytaj je a będziemy znali odpowiedź. Dodatkowo wspólny może być np. status materialny. Może nie pod każdym względem są odmienne. Podobieństwo może tkwić np. w ich partnerach.

Wiesz, to przyjaciółki = rozmawiamy o tym. ;) Powody są różne. A statusy materialne i partnerzy to już w ogóle totalnie różni. :D

Tak, na pewno jedno jest wspólne - jesteśmy zajebiste. :D

Lula.

• Lubię 5
  • Kwiatek 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...