Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda z byłym chłopakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas zapoznania sam przeżyłem mega imprezę mam 18 cm, całkiem gruby. To że musieliśmy mieć badania wcześniej dało nam mega możliwości. Dojechałem dosłownie każdą z hotek, które stwierdziły, że to będzie mega test przed jutrem. Byłem mega podniecony. Jednak kiedy przyszedł ten dzień. Ustawiliśmy się na plan zdjęciowy wzyscy. Było mega sympatycznie jednak na kartce na początku wisiał napis "mandongo cuckold" kiedy weszliśmy wszyscy byli mega sympatyczni, my jako mężowie się rozgościlismy,nasze żony się szykowały. Poznaliśmy aktorów, którzy byli mega fajnymi osobami. Jednak gdy przyszło do nagrywek... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okazało się, że chłopaki faktycznie są maningo i najmniejszy ma 24 cm. Kiedy się rozebrali nasze dziewczyny same poczuły niepokój, ale za razem podniecanie. Każdy z nas miał badania i miała być zabawa na Maxa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasi koledzy byli bi6, ja jako jedyny byłem hetero 

Jedyne ma co się zgodziłem to 69 podczas sexu. Kiedy zabawa się zaczęła, było to dla wszystkich mega podniecanie. Nasze kobiety nie były przyzwyczajone do takich rozmiarów 

. Były to naprawdę duże kutasy. Wszyscy. Mężowie patrzyli jak ich żony zajmują się innymi. Chłopaki lizali cipki przed ich wejściem, ja poszedłem w ich ślady.. Żona poprosiła mnie kochanie proszę włóż jego kutasa we mnie. Tak też zrobiłem wypiesilem jej cipke, posmarowałem lubrykantem i wsadziłem mega grubego kutasa w jej cipke patrząc jej w oczy, widziałem Mega podniecanie. Jednak po chwili, kazałem im przerwać. Reżyser nie wiedział co sie dzieje. Zabrałem żel, wysmarowałem dupe żony i włożyłem kutasa jej kolegi w tylek. Mocno jeknela i powiedziała że jestem jebnięty. Kiedy kolega się z nią bawił ja zamiast się przyglądać zabrałem jej tylek i nadałem tępo zabawy. Widziałem jak chłopaki szczytują patrząc na swoje żony. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy oni się bawili ja się z nią całowałem, a ona waliła mi konia w pewnym momencie nie wytrzymałem i się spuściłem, On i on się tylko uśmiechneli. Kutas cały czas mi stał na baczność jak nigdy. Zabrał ją na jeźdźca w tylek jednak żebym ja wszystko widział, rozchylił jej nogi i wtedy pojawił się kolega i wsadził jej kutasa do buzi. Nie wytrzymałem i lizałem jem cipke kiedy on był w jej tyłku, a drugi w buzi. Squritowala mi na twarz. Sama stwierdziła, że nie miała nigdy takiego orgazmu, ja doszedłem znowu razem z nią. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa była na Maxa, chłopaki dosłownie spuszczali się i bawili dalej. Ja byłem cały czas przy swojej żonie i zawsze jak był spust mega się całowaliśmy. Nie sądziłem, że mogę tyle razy się spuści podczas jednego dnia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądziłem tez ze będzie mnie podniecała pozycja 69 podczas gdy ktoś inny będzie zajmować się moja kobietą. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie mnie podnieciło gdy podczas 69 kolega się spuścił i wszystko wylizalem. Wtedy od razu w nią wszedłem i sam żalem jej cipke 

Było to  niezapomniane wrażenie. Kiedy chłopaki już opuścili nasz pokój moja żona powiedziała, że mega mnie kocha. Uprawialiśmy sex do rana. Nasz film można obejrzeć na necie. W następnych dniach mieliśmy więcej nagrań jednak z naszym jednym. Kolegą. Jednak zdecydowalimy się o zazanie twarzy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy też postanowiliśmy o założeniu konta na onlyfans :) zdecydowaliśmy, że będziemy nagrywali grube filmy z creampie z zachowaniem ostrożności i dbałośćią o badania. Ja odkryłem 2 sobie zapędy na rogacza BI i strasznie nas to w 2 kręciło. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie znaleźć ten wasz film ? Może podasz jakiś link ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jest to tylko nasza fantazja i filmu brak :) jednak mamy nadzieję, że jak się bardziej rozkręcimy film powstanie. Mamy też nadzieję, że opowiadanie się podoba i liczymy na mile komentarze. Pozdrawiamy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...