Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda z byłym chłopakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Przed spotkaniem wybraliśmy parę strojów i zdecydowaliśmy, że żona będzie się przebierała w trakcie. Ustaliliśmy że zabawa w gumkach i ja też się bawię. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wszyscy przyszli żona miała na sobie tylko gorset i duże szpilki. Kiedy chłopaki wchodzili od razu im obciagala. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wstępie oznajmiłem wszystkim żeby przekazali badania. Kiedy miałem wszystkie w ręce oznajmiłem, że bawimy się na całego i wszystkie dziurki mają być zalane. Żona popatrzyła na mnie i powiedziała że mnie kocha i wtedy się zaczęło... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa historia. Ciekawie się czyta. Jakie były Wasze wrażenia po spotkaniu? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Usiadłem wygodnie w fotelu i wtedy się zaczęło. Żona obciagala na przemian chłopakom. Długo to nie trwało, szybko ją zabrali, położyli na łóżku, jeden z nich ją wylizał i od razu włożył swojego kutasa. Był delikatny, jednak jego kutas coraz bardziej znikał w jej cipce, aż w końcu wszedł cały. Jego ruchy były delikatne kiedy inni byli z boku i żoną obciagala ich kutasy a ja bawiłem się swoim. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wszedł cały zapytał się mnie czy może włożyć kutasa w jej tylek. Powiedziałem tak. Żona mówiła nie teraz, jednak nie zważał na jej słowa podszedłem do nich, podałem mu żel, posmarowałem dupe żony, złapałem jego kutasa i włożyłem główkę w jej dupe. Odsubolem chłopaków i pocałowałem ją namiętnie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Długo nie wytrzymał, bo jej tylek byl mega ciasny i skończył w jej tyłku. Kiedy wyszedł, zaproponował zmianę. Jeden z kolegów kazał usiąść na nim tyłkiem. A drugi wszedł w jej cipke. Żona była w euforii. Krzyczała ze kocha to i chce by. Tak jebana. W trakcie miała kobiecy wtrysk i mega orgazm. Wypchnęła kutasa jednego z kolegów z Cipki, który się zaraz potem znowu tam znalazł. Tak się tym podniecił, że niedługo potem skończył w jej cipce. Kiedy wyszedł momentalnie zmienił go kolega, który pierwszy skończył, w trakcie kiedy ją jebali ten który był w jej dupie też doszedł. Kiedy z niego zeszła nasz pierwszy kolega kazał jej usiąść na sobie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...