Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda z byłym chłopakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Żona stwierdziła, że nie chciała mi o tym mówić żebym się nie denerwował. Kazałem jej założyć konto na zakranicznym forum cuckold z BBC. Odnalazła się dużo czytała. Stwierdziła że nie jestem jedyny ona też i jest więcej takich par. Bardzo się ucieszyła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęliśmy od fantazji, a skończyliśmy na poszukiwaniu realnych bulli. Stwierdziliśmy, że jak miała taką przygodę poszukamy 2 facetów. Finalnie znaleźliśmy 4 facetów i się z nimi umówiliśmy. Specjalnie polecieliśmy do Stanów. Wybraliśmy 4, bo z doświadczenia połowa nie przyjdzie. Dzieci zostały z babcią a My mieliśmy czas dla siebie. Polecieliśmy na tydzień. Z każdym z nich była rozmową że mają być badania i ma być pełna kultura. W każdym momencie można przerwać zabawę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed spotkaniem ustaliliśmy zasady zabawy. I stwierdziliśmy, że jak jesteśmy parę dni, wybierzemy odpowiednich kandydatów do zabawy. Podczas pierwszego spotkania będzie tylko obciaganie, a 4 i 5 dnia zabawa na całego. Pierwsze 3 dni miał być dniami wyboru kandydatów. 1 dzień 4, 2 dzień 2, 3 - jeden. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ustaliliśmy, że jesteśmy daleko od domu i na spotkaniach żona będzie wyglądała jak kurwa. Mega mini spodniczka, duży dekold bez stanika i wysokie szpilki. Sam ją ubierałem na spotkania. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas 1 dnia było śmiesznie, każdy się oglądał za żona. Chłopaki okazali się mega na poziomie. Poszliśmy do hotelu, powiedzieliśmy nasze warunki. Kazaliśmy iść do łazienki i wtedy się zaczęło. Moja żona i 4 kutasy, które obciagala na przemian. Ja w tym czasie lizalem jej cipke. Położyłem ją na łóżku i kazałem chlopaką założyć prezerwatywy. Wszyscy jeździli po jej cipce bez wchodzenia w nią. Prosiła jednak odmówiłem. Każdy ją wylizał i wszyscy skończyli na jej twarzy. Kiedy wyszli kazała w nią wejść i szybko doszła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas 2 dnia było podobnie, 3 dzień był inny. Kiedy byliśmy w hotelu. Nasz kolega włożył główkę i zapytał czy może dalej, skinolem głową i włożył go całego. Nie od razu jednak. Musiał się potrudzić. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykal moją żonę szybko, miała 3 orgazmy i 2 squirty. Kiedy dochodził kazała mu się spuscic do buzi i wszystko polknela. Chciała jeszcze jednak kazałem mu wyjść i zaprosiłem go na jutro. Była zdenerwowana, jednak po kiedy lizalem jej cipke powiedziałem, że mi podziękuję. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...