Skocz do zawartości
Oskar

Poliamoryczny

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, jestem bullem z doświadczeniem, heteroflexible. Żyje w związku poliamorycznym cuckquean. Moja królowa chętnie widuje mnie z innymi kobietami i o tym słucha.

Amatorsko bardzo interesuje się psychologią, seksuologia i kognitywistyka w kontekście relacji, wokół których skupiona jest tematyka forum.

Chętnie poznam wirtualnie pary doświadczone lub dopiero chcące spróbować cuckoldu.

Jestem otwarty również na związek z hotką lub kobietą chcąca nią zostać. Uważam, że odnalazł bym się również świetnie w roli rogacza. 

== Results from bdsmtest.org == 

100% Ageplayer 

100% Non-monogamist 

100% Exhibitionist 

100% Voyeur 

100% Switch 

100% Experimentalist 

100% Degrader 

94% Owner 

94% Daddy/Mommy 

94% Master/Mistress 

91% Dominant 

80% Boy/Girl 

78% Brat tamer 

77% Pet 

77% Slave 

75% Rigger 

75% Degradee 

59% Primal (Hunter) 

57% Submissive 

36% Brat 

29% Rope bunny 

20% Vanilla 

18% Sadist 

8% Masochist 

0% Primal (Prey) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...