Skocz do zawartości
Kokietka

Co nie jest sexi?

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, Dragonfly pisze:

@Omen79, ale to jest temat o tym co nie jest sexi - np. dla Ciebie.

Temat w stylu co nas kręci też istnieje. Wystarczy go sobie poszukać. 

Faktycznie?Zakręciłem się jak paczka dropsów? Sorrki. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie pytania z początku, co nie jest sexi (/ ewentualniedla mnie)?

- ogólnie zaniedbanie w wyglądzie, ubiorze itp. i itd. (nieświeży zapach na całe szczęście nie czuć przez fotografie) własnego ciała

- złe kadrowanie zdjęcia, coś ucięte, nie dbanie o tło, byle gdzie, byle jak, byle by było ?

- zbyt ginekologiczne zbliżenia niektórych zdjęć. Ja rozumiem, może kogoś kto kręci, ktoś ma słaby wzrok, ale dobrze mieć... szerszy/dalszy obraz na dane "zagadnienie" ;)

- czerwony lakier u paznokci. Przepraszam, to moje zdanie, dla wielu jest wręcz aż przeciwnie, ale dla mnie bardzo na nie ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu " straszne" myślenie. Przepraszam tych co lajki dali wypowiedzi. Wygląd i ubiór to indywidualny wybór każdej kobiety. Naturalnego zapachu też nie da się ze zdjęć odczuć. Ogólnie o jakie zaniedbanie chodzi? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.11.2022 o 09:45, misio pisze:

Chyba prawie każdy został tutaj (raz lub więcej) "osądzony" za to, że ośmielił się wyrazić swoje zdanie i akurat komuś ono nie pasowało

Tak!!!!!!

ja ośmieliłam się  przypomnieć, że niby nie ma ideałów, ale jednak ja jestem....

• Lubię 2
  • Haha 1
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.03.2023 o 22:42, Dragonfly pisze:

Są też tacy, którzy wrzucają tu zdjęcia wręcz "dedykowane" dla konkretnych osób. Mają gdzieś jak odbiera je reszta forumowiczów. To też weźmy pod uwagę w tej dyskusji. 

I super;-) Każdy ma prawo (chyba?). 

Tak samo jak każdy ma prawo dokonać oceny tych zdjęć, które zostały dedykowane konkretnym osobom. I zgadzam się z autorką postu, że tak jak każdy ma prawo ( bez sarkazmu I,;-)) traktować portal jako swoją galerię dedykowaną konkretnym istotom, tak samo ja mam prawo dokonywać oceny tych dzieł sztuki.......co czynię...niekoniecznie niniejszym i niekoniecznie na forum.

Ale takich ocen też należy (albo tez należy liczyć się z nimi) oczekiwać.

I dlatego ja (jako ta idealna istota) tego nie czynię....

Bo jak powtarzam od dawna, jak nie chcesz usłyszeć odpowiedzi, to po prostu nie zadawaj pytań;-)

a juz tak żeby więcej nie pojawić się nikomu w lodówce?

Głośne brawa dla autorki postu;-)  oczywiście o gustach się nie rozmawia.  O moich guścikach (popierających autorkę) tez nie. Ale i tak temat aktualny pozostaje.

I jak Państwo pozwolicie, przywitam się z dano nie widzianymi;-) Z tymi wcale nie widzianymi również;-)

• Lubię 2
  • Przytulam 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...