Skocz do zawartości
ExamineCogitationesTuae

Czym jest dla Was BDSM?

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Matt2233 pisze:

Nie. Po prostu niektórzy wiedzą wszystko lepiej 

Nie krępuj się napisz dokładnie o co chodzi bo zostawiasz w swojej wypowiedzi wielka lukę na niedopowiedzenia, a po za tym "wiercibrzuch" @lula nie da Ci spokoju ;)

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Bardzo jestem ciekawa Twojej odpowiedzi i szkoda, że z niej rezygnujesz. Napisałeś na tyle oględnie, iż można to było opacznie zrozumieć.

Lula.

Zwyczajne wyładowanie sie ale w sposób seksualny. Niektórzy potrzebują żeby ich ktoś zdominowal inni żeby podominować kimś i w ten sposób odreagować. Nie mialem na myśli pobicia partnerki czy partnera

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Ander pisze:

Nie krępuj się napisz dokładnie o co chodzi bo zostawiasz w swojej wypowiedzi wielka lukę na niedopowiedzenia, a po za tym "wiercibrzuch" @lula nie da Ci spokoju ;)

Bo te zle emocje i rozladowanie to byl tylko skrót myślowy. Chodziło mi o chwilowe zapomnienie o problemach dnia codziennego. A nie o rozladowanie emocji na kimś w sposób siłowy

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na innym portalu w internecie pewna para stwierdzila ze nie prubowali nigdy BDSM i zapytali mnie: 

“Ok, a pod bdsm co rozumiesz?”

to co im odpowiedzialem wklejam tutaj, ciekaw jestem jak wy rozumiecie BDSM? 

To każdy rozumie inaczej, widziałem już wiele, widziałem tych którzy próbowali udawać ze to lubią, widziałem uległe które nie chcą życia bez tego klimatu, pragną go całą swoją osobą. Jedyne co mogę powiedzieć to to jak ja to rozumiem i jak rozumiem moją aktualną partnerkę w tym klimacie. Dla mnie chodzi przede wszystkim o to żebym miał pełną całkowitą kontrole na kobietą. Z jednej strony aby za jej pomocą po prostu egoistycznie sprawiać sobie przyjemność dokładnie w taki sposób jak lubię, ale to jest bardzo mała część tego klimatu, to taka wisienka na torcie. Sam tort jest dla mnie składającą się z wielu smaków opowieścią. Mając całkowitą kontrolę nad kobietą to ja decyduje kiedy jej ciało przeszywa rozkosz, kiedy jest ona jej odbierana tuż przed przyjściem fali orgazmu ( to lubię najbardziej ) i znowu darowana prze zemnie w następnych falach uniesienia. To ja decyduje kiedy ta rozkosz w ułamku sekundy zmienia się w ból zwracając jej uwagę że są jeszcze inne odczucia dostępne, nagły klaps, policzek czy chłosta cipki ( w zależności co lubi uległa ) sprawia uległą w zaskoczenie i wprowadza ją w stan że niczego nie może się spodziewać, nie wie co za chwile ją spotka. Lubię widzieć oddanie i uległość w oczach suczki która oddaje mi całą siebie spojrzeniem i mówi zrób ze mną co chcesz, na co tylko masz ochotę, jestem cała twoja, istnieję teraz tylko dla twojej przyjemności. To jakie techniki, jakie atrybuty czy zabawki wykorzystuje wynikają jedynie z upodobań uległej z tego co chciała by przeżyć albo co już przeżyła i wie że to lubi. Ja nie mam niczego ulubionego ja lubię po prostu poczucie absolutnej władzy nad kobietą. Lubię wiedzieć czego chcę i to otrzymywać. Są takie dni kiedy mam po prostu ochotę wykorzystać suczkę do tego żeby wziąć sobie ją tak jak mam teraz na to ochotę, zupełnie nie przejmując się jej spełnieniem sexualnym i tym czy ma na to ochotę czy nie ( i po takim sexie uwielbiam zadowolenie suczki z tego że spełniła się jako "przedniot" do zaspokajania swojego pana - wtedy po czymś takim widzę prawdziwą uległość u kobiety, a jeśli widzę coś innego to okazuje się ze ona jedynie się okłamuje że jest uległa ) Czasem są takie dni które długo planuję, organizuję cały przebieg spotkania dostosowując go do tego co lubi suka i wielokrotnie prawie doprowadzam ją do orgazmu, wprowadzam ją we frustracje i wielkie pragnienie aż w końcu doprowadzam do absolutnej ekstazy na którą bardzo lubię patrzyć. A teraz jak rozumiem moją aktualną partnerkę, mam nadzieje ze rozumiem ją właściwie. Ona oczekuje czuć siłę i pewność siebie, samczą moc faceta który wie czego chce, nie takiego który będzie ją co chwile pytał jak się czuje czy robi coś właściwie tylko faceta który wie co robi i ma nad nią kontrole którą ona chce oddać, na co dzień ma na głowie sporo a w takich chwilach chce się zupełnie oddać, chce poczuć samczą siłę i swoja kobiecą bezbronność. Chce muc zupełnie zaufać i oddać się w czyjeś ręce wiedząc ze nic jej nie grozi, a dostać w zamian całą masę nieprzewidywalnych wrażeń. Trochę lubi bul, działa na nią to, nie rozumiem jeszcze jak dokładnie, nie jest to działanie na poziomie pobudzenia sekularnego, bardziej na poziomie oddania się lub właśnie odczuwania siły mężczyzny (trochę zgaduję, zapytam ją o to ). Wiem że lubi kiedy nie pozwalam jej mieć orgazmu, wkurza ją to ale lubi mi oddawać nad sobą kontrole, to pokazuje jej ze to ja mam nad nią władzę a ona swoją uległością zupełnie mi się oddaje, prosi błaga o orgazm ale nie oszuka, nie dojdzie bez pozwolenia nawet jeśli bardzo tego pragnie bo odebrała by mi władzę nad nią samą a ona tej władzy właśnie w tym momencie nie chce posiadać, obdarowuje mnie nią i staje się całkowicie uległą. błaga o orgazm ale sama go nie weźmie, bo zrobiła by to wbrew sobie... Tak rozumiem BDSM, mam nadzieje ze wyjaśniłem wyczerpująco

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podesłałem ten tekst swojej uległej z pytaniem czy bardzo się myliłem i odpisała tak:

"Myśle ze się nie mylisz, uważam ze tekst jest napisany w punkt i mogłabym się pod nim podpisać. "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...