Skocz do zawartości
Blord

Jak u was wyglada spotkanie w klimacie BDSM? Co lubicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opisze przykladowa sesje z moja aktualna suczka. U mas kiedy jestemy przy ludziach traktuje swoja sike jak dame, jestem dzentelmenem, biore od niej plaszcz, otwieram drzwi, odsuwam krzeslo itp, bardzo jej sie ten kontrast podoba.

Kiedy zamykaja sie dzwi od pokoju hotelowego naturalnie przechodzimy w tryb zupelnie innego swiata.  Suka wchodzi do pokoju, zciagam z niej plaszcz i szal i odwieszam na wieszak. Odrazu gwaltownie chwytam ja za wlosy odchylam glowe do tylu i calym cialem przyciskam ja do sciany. Zgodnie z naszymi zasadami suka przy mnie nie ma prawa miec na sobie bielizny i stanika, jest wiec w samych ponczochach i sukience, nie lubie tez makijazu zeby sie nie rozmywal w trakcie akcji. Tym razem spotkalismy sie wczesnie rano przed praca i nie mielismy czasu dlatego samo spotkanie nie trwalo dlugo. Przyciskajqc ja do sciany calowalem sie z nia i powiedzialem jej ze ma podniesc sukienke i rozstawic nogi. Wsadzilem w nia dwa palce i mowilem co ja czeka. Powiedzialem jej ze dzisiaj jest tylko przedmiotem dla mojej przyjemnosci i niema prawa miec orgazmu, jesli bedzie sie do niego zblizac to ma o niego prosic ( to stalo sie standardem, nie wolno jej miec orgazmu bez mojej zgody ) a po za tym czeka ja kara za to ze na wczesniejsze spotkanie przyszla w bieliznie. Caly czas kiedy to mowilem pocieralem swoje palce o jej punkt G, widac na filmie ktory zalaczylem ponizej. Nagle przestalem i zaciagnolem ja za wlosy w glab pokoju. Kazalem jej wylorzyc sie na stole w rozkroku zebym mogl spokojnie zrobic jej zdjecia, chwile sie bawilem jej lechtaczka po czym ubralem jej knebel i opaski na nadgarstki i kostki. Ustawilem ja na tym meblu jak widac na filmie i zdjeciach i kiedy byla zakneblowana wymierzylem jej 10 mocnych razow zwinietym pasem prosto w cipke. Po czym zdjolem jej knebel i kazalem jej dziekowac po kazdym kolejnym razie, i wymierzylem jeszcze 3 razy. Bardzo ladnie wykonala polecenie. Po tem jakis czas na zmiane wciskalem jej kutasa w gardlo i w cipke w tej pozycji w ktorej miala wymierzona kare. ( potem po rozmowie okazalo sie ze suce ta kara sie podobala i nie odebrala jej jak kary i ustalilismy ze na poczatku kazdego spotkania jako rozgrzewka bedzie w taki sposob chlostana) . Rozwiazalem ja i zaciagnolem do fotela z lustrem zeby mi obciagala i robiac glebokie gardlo bardzo umiejetnie przyjela wytrysk, nie uronila ani kropli. I to byl koniec tego dnia bo trzeba bylo isc do pracy.

Moim pytaniem do fanow klimatu BDSM jest takie: 

jak to wyglada u was i co najbardziej lubicie?

E135E89E-B323-4F86-BB04-4231B4FFB3E6.jpeg

45C7B217-FFA8-4F65-899D-A2115A249109.png

18E6B1D9-2F76-4634-8907-15A4CB25B67F.jpeg

3872CD49-0837-4CB5-B40D-26161A7E2B81.jpeg

064C033F-7957-4333-A5F7-B809F93D4EEE.jpeg

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Blord pisze:

Moim pytaniem do fanow klimatu BDSM jest takie: 

jak to wyglada u was i co najbardziej lubicie?

Moje spotkania BSDM wyglądają tak, jak wymyśli je sobie mój Pan, czyli bardzo różnie. Trudno powiedzieć, co najbardziej lubię - chyba Jego nieskończoną Wyobraźnię. ;)

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Trudno powiedzieć, co najbardziej lubię - chyba Jego nieskończoną Wyobraźnię. ;)

A jagby sie skupic na szczegolach a nie na samej ich zmiennoaci, to co najbardziej lubisz jak z toba tobi? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Blord pisze:

A jagby sie skupic na szczegolach a nie na samej ich zmiennoaci, to co najbardziej lubisz jak z toba tobi? 

No to chyba shibari, bo z Linami zawsze przeżywamy zaskakujące i bardzo rozwijające Przygody, pełne finezyjnej intymności. 

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jak u was wyglada spotkanie w klimacie BDSM?" - Dość normalnie w swej nienormalności ?

"Co lubicie?" - najbardziej lubię to co jest w głowach. Wtedy jest to coś, ten klimat, ten "taniec". 
                       - No i klamry. Klamry i klapsy. 

? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...