Skocz do zawartości
Mistwalker

Poznam parę do dłuższej relacji cuckold/hotwife

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że nadszedł czas na to, żebym i ja podzielił się z Wami kogo i w jakim celu chciałbym tu poznać. :)

Krótko o mnie:

- 30 lat, singiel z Trójmiasta
- 180cm wzrostu, sportowa, umięśniona sylwetka - zapraszam do mojej galerii
- krótkie, brązowe włosy, niebieskie oczy, zarost - zdjęcie z twarzą do wglądu w korespondencji
- inteligentny, sympatyczny z poczuciem humoru
- zadbany, zdrowy, bardzo dyskretny
- BEZ doświadczenia w takim układzie
- dysponuję własnym lokum w Gdańsku

- jestem mobilny:

• 200km w kierunku południowym (Pomorskie/Kujawsko-Pomorskie)
  • 100km w kierunku zachodnim (raczej nie dalej niż Słupsk)
  • 150km w kierunku wschodnim (Warmińsko-Mazurskie, raczej nie dalej niż Olsztyn)

Krótko o Was:

- interesują mnie tylko dojrzałe osoby, przedział 38 - 55 lat
- wyłącznie inteligentne, z klasą, bez problemów emocjonalnych - sam to ze swojej strony gwarantuję
- posiadające doświadczenie lub zupełnie początkujące 
- przywiązujące wagę do otoczki, atmosfery
- pani bardzo dbająca o siebie, swoją urodę (co może, ale wcale nie musi oznaczać, że szczupła)

Zależy mi na dłuższej znajomości, regularnych spotkaniach np. raz w miesiącu oczywiście pod warunkiem chęci każdej ze stron.

Bez wchodzenia sobie w życie, z poszanowaniem prywatności.

Co ważne NIE interesuje mnie trójkąt 2M+K czy inna forma grupowej zabawy, dlatego proszę o kontakt jedynie osoby zdecydowanie na cuckold/hotwife.

Proszę też o niepisanie osób mających jedynie ochotę pofantazjować czy takich wysyłających zdjęcia z Internetu.
Wymieniamy kilka wiadomości, ustalamy najważniejsze kwestie i umawiamy się na zapoznawcze spotkanie. :)

Zapraszam do kontaktu, na pewno odpiszę na każdą wiadomość.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...