Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Ekshibicjonizm

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Dragonfly pisze:

Z pewnością jest to jakaś odmiana ekshibicjonizmu, chociaż mnie to nic, a nic nie podnieca. 

Sprawia mi to frajdę, nie krępuje mnie to i bardzo lubię podziwiać swoje ciało. Taka odmiana narcyzmu ;) 

Mnie publikacja własnych pozowanych zdjęć nigdy nie kręciła, więc tego nie robiłam (i nie robię).

Czym innym jest publikacja zdjęć z wszelakich zabaw... To są dla mnie bardzo trudne emocje, ale uczę się ich i ostatecznie mam z nich dziwaczną satysfakcję. 

2 godziny temu, Dragonfly pisze:

Opisujemy na forum swoje doświadczenia. Dzielimy się klimatycznymi sukcesami i porażkami. Wywalamy tu niejednokrotnie swoje najintymniejsze erotyczne fantazje te spełnione i do spełnienia. Dla podniety?

Dla mnie zawsze była to kwestia budującej wymiany doświadczeń. Tudzież, na pewnym etapie, pomoc w ułożeniu sobie w głowie wielu kwestii związanych z moją seksualnością.

Za to jeśli chciałabym skorzystać z sauny czy nagiej plaży, to raczej z intencją wyzwalania się z permanentnej seksualizacji nagiego ciała...

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Za to jeśli chciałabym skorzystać z sauny czy nagiej plaży, to raczej z intencją wyzwalania się z permanentnej seksualizacji nagiego ciała...

Od tego niestety nigdy w pełni nie da się wyzwolić. Nie da się wymusić na innych, by tak samo jak my podchodzili w danej chwili do tej samej sytuacji.

Ale zawsze można wybierać konkretne plaże i sauny :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz Ekshibicjonizm jest dość specyficzny. Nie chodzimy do saun czy na plaże nudystów ale w okresie letnim moja Pani rzadko kiedy ma na sobie bieliznę ... Lubię wiedzieć , że nie ma nic pod krótką spódniczką lub mocno wyciętymi spodenkami. Pizza man - standardowo daleko od domu w wynajętym mieszkaniu w samych majteczkach bardziej przypominających sznurki niż standardowe stringi. Odbiór pizzy , marsz po portfel. Tyle ale mocno podniecające. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnie to wygląda :) moja np. to już przesadza, a to przymierza ciuchy bez zasłonięcia kotary, to zmienia strój na basenie przed szafką więc myślę że generalnie to lubi !!! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uprawiać sex z kobietą na oczach innej pary lub pań.

Ale nie publicznie, tak jak w mojej ulubionej scenie.

https://www.xvideos.com/video23935034/crank_2006_sex_scene

Obecnie wszyscy mają telefony i zabawa w wąskim gronie może skończyć się sławą:

https://www.redgifs.com/watch/contentobviouseasternglasslizard

Publicznie latem to jedynie akcje na koncertach, gdzieś poza skaczącą publiką.

W gronie gdzie są pary.

Stoję za dziewczyną (ona ma obuwie na takim koturnie aby nasze miednice były na tej samej wysokości.

Luźna sukienka z jakimiś rozporkami, ja luźne spodenki.

Najpierw rozgrzewanie jej słowami szeptanymi do ucha i dłońmi wodzę po jej ciele.

Pary obok być może orientują się co i jak.

Później dyskretnie staram się umieścić mojego penisa między jej udami i zaczyna się akcja pocierania.

Ona kręci pupą, ja ruszam biodrami…

Choć kto wie co się działo tutaj:

https://www.redgifs.com/watch/luxuriousglumamericantoad

Miałem pomysł ze spróbowaniem w takich okolicznościach, sexu analnego ale to wymaga ciemności, tak aby wyjąć z jej pupy buttplug, nałożyć prezerwatywę, nanieść lubryfikant itd.

Ale gdyby się udało, to o takiej akcji możnaby opowiadać…

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...