Skocz do zawartości
myion77

Powitanie

Rekomendowane odpowiedzi

witam szanownych forumowiczów

W temacie cuckold jestem świeży. Narazie z tego co widzę to tylko moje zainteresowanie - małżonki raczej nie.

Podczas uniesienia co prawda zgadza się że fajnie by było gdyby ktoś inny pieścił jej ciało, ale po jakiekolwiek rozmowy ucina. Czuje się jak palant czasami.

Przede mną długie "urabianie". Jak ktoś z użytkowników ma jakieś pomysły jak przekonać ukochaną to chętnie posłucham.

Jesteśmy oboje około 40 ja trochę po żona trochę przed.

Pozdrawiam

• Lubię 2
  • Kwiatek 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na "łonie" forum ?

35 minut temu, myion77 pisze:

Jak ktoś z użytkowników ma jakieś pomysły jak przekonać ukochaną to chętnie posłucham.

Jak nie rozglądałeś się wcześniej po forum -  to doradzę Tobie zapoznanie się z  wieloma wątkami z serii "jak... " w tajemniczym dziale "Jak zacząć" ;)

Znajdziesz tam znaczną porcję doświadczeń z życia wziętych i na pewno znajdziesz odpowiedzi na znaczną część wstępnych pytań.

Miłego czytania i bycia tutaj!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, miłego eksportowania forum. Musisz się przygotować na długą drogę do spełnienia fantazji. Nie wszystkie fantazje też muszą być spełnione. Może Żonie się udzieli, może nie. Chyba lepsza taka "porażka" niż to żeby czuła się z tym źle i robiła nie dla swojej przyjemności.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.10.2022 o 11:01, myion77 pisze:

witam szanownych forumowiczów

Witam Szanownego Forumowicza ;)
Szukasz pomysłów i inspiracji zajrzyj do zakamarków forum jak już pisali moi poprzednicy witający Cię tutaj, jednakowoż uczulam, że każdy jest inny, każdemu trzeba innego bodźca zatem nie szukaj gotowych rozwiązań - ostatecznie sprawę musisz załatwić sam z małżonką.

Powodzenia :oki: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.10.2022 o 13:28, SBRT pisze:

Cześć, miłego eksportowania forum. Musisz się przygotować na długą drogę do spełnienia fantazji. Nie wszystkie fantazje też muszą być spełnione. Może Żonie się udzieli, może nie. Chyba lepsza taka "porażka" niż to żeby czuła się z tym źle i robiła nie dla swojej przyjemności.

Dzięki za radę, myślę że w końcu nadejdzie "ten dzień" gdy usłyszę - chcę ?

Moja praca by ją urabiać :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.11.2022 o 11:40, _nikt_ pisze:

Witam Szanownego Forumowicza ;)
Szukasz pomysłów i inspiracji zajrzyj do zakamarków forum jak już pisali moi poprzednicy witający Cię tutaj, jednakowoż uczulam, że każdy jest inny, każdemu trzeba innego bodźca zatem nie szukaj gotowych rozwiązań - ostatecznie sprawę musisz załatwić sam z małżonką.

Powodzenia :oki: 

robię co mogę ? narazie wszystko nie wychodzi poza łóżko, jak zaczynam temat poza to słyszę "Oj kochanie...." :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, myion77 pisze:

Moja praca by ją urabiać :-D

Pojadę trochę metaforą. 

Twoja praca to nie urabianie, bo żona nie jest ciastem a Ty piekarzem, czy ona kawałkiem drewna a ty rzeźbiarzem... żebyś ją urabiał...

raczej ona jest ziarenkiem z którego może wyrosnąć piękna roślina, a Ty ogrodnikiem, który ma za zadanie stwarzać jej najlepsze warunki do rośnięcia.

Trzymam kciuki.

• Lubię 4
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...