Skocz do zawartości
Blord

Gdzie szukać w internecie aby znaleść pare na stale będac bullem

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegos czasu szukam nowej pary dla siebie po przeprowadzce i musze stwierdzic ze nie jest to łatwe. Zrobilem nowe konto na zbiorniku i dlatego ze jest nowe to trudno sie przebic do kogokolwiek, znacie moze jakies inne miejsca gdzie mozna znalesc parę szukajaca do stalego ukladu w cuckold? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tu się nie na? To chyba dobre miejsce ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Ander pisze:

A tu się nie na? To chyba dobre miejsce ?

Dalem ogloszenie kilka tygodni temu i zglosila sie jedna troche niezdecydowana para, a nie chce sie wbijac na sile do ludzi tym bardziej ze nie widac tutaj lokalizacji - przynajmniej ja nie widze, moze nie potrafie patrzyc ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Blord pisze:

Dalem ogloszenie kilka tygodni temu i zglosila sie jedna troche niezdecydowana para, a nie chce sie wbijac na sile do ludzi tym bardziej ze nie widac tutaj lokalizacji - przynajmniej ja nie widze, moze nie potrafie patrzyc ?

Najlepiej poznaje się ludzi gdzie jest możliwość poznania osobiście. A taką możliwość tutaj daje uczestnictwo w zlotach. Tyle lat jesteś tutaj, a jeszcze nie dałeś się osobiście poznać ... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W każdym miejscu gdzie ludzie szukają innych na takie układy możesz taką parę poznać. Forum, Zbiornik, Datezone, Tinder... wszędzie. Zwykle jednak wymaga to większego lub mniejszego wysiłku, nakładów czasu, cierpliwości, pokazania sie z dobrej strony itd. Miejsc typu "wrzucam ogłoszenie i przebieram w ofertach" nie ma - no chyba, że wyglądasz jak Johny Deep to może... ;)

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Druh. pisze:

Najlepiej poznaje się ludzi gdzie jest możliwość poznania osobiście. A taką możliwość tutaj daje uczestnictwo w zlotach. Tyle lat jesteś tutaj, a jeszcze nie dałeś się osobiście poznać ... 

tak, przebywalem zagranica wiekszosc tego czasu, potem udal mi sie staly uklad, i poniekad szukam od nowa. Jesli uda mi sie zlozyc terminy to bede chcial sie pojawic na krakowskim zlocie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Wichura pisze:

W każdym miejscu gdzie ludzie szukają innych na takie układy możesz taką parę poznać. Forum, Zbiornik, Datezone, Tinder... wszędzie. Zwykle jednak wymaga to większego lub mniejszego wysiłku, nakładów czasu, cierpliwości, pokazania sie z dobrej strony itd. Miejsc typu "wrzucam ogłoszenie i przebieram w ofertach" nie ma - no chyba, że wyglądasz jak Johny Deep to może... ;)

dzieki, na razie wrzucilem jeszcze ogloszenie na eamore i zaczely sie zglaszac pary, cos sie powoli kreci. Dzieki za info o innych miejscach, zalorze tam konta i moze sie cos z tego wykluje ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Blord pisze:

dzieki, na razie wrzucilem jeszcze ogloszenie na eamore i zaczely sie zglaszac pary, cos sie powoli kreci. Dzieki za info o innych miejscach, zalorze tam konta i moze sie cos z tego wykluje ?

To ja Ci proponuję skupić na jednym miejscu a konkretnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Wichura pisze:

To ja Ci proponuję skupić na jednym miejscu a konkretnie :)

No wlasnie takie mialem przekonanie ale sie okazalo ze to nie za bardzo dziala, dlatego teraz sprubuje zdywersyfikowac poszukiwania :), tym bardziej ze szukam czegos konkretnego a nie pierwsze lepsze, a kazda pare pasuje zweryfikowac, spotkac sie i zobaczyc czy gramy na tych samych nutach. Bo szukam czegos stalego, taki uklad mi najbardziej pasuje. Mam tez swiadomosc ze musi to potrwac i sam proces eliminacji zajmie czas

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...