Skocz do zawartości
tom33bi

Pończoszki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,wczoraj żona mi oświadczyla że do pracy zaczyna chodzić w sukienkach i pończochach zdziwilo mnie to bo nie lubiła jak dotąd za bardzo ich zakładać ,myślicie że zakladać je bedzie dla kogoś czy tak poprostu bedzie jej wygodniej .Jestem ciekawy waszych interpretacji a może i podobnych doswiadczeń.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może po prostu żony zapytaj o to... ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może dla ciebie, żebyś był zazdrosny - chce ci dostarczać emocji, może dla kogoś innego a może chce zobaczyć jak zareagujesz. Zastanów się co chcesz jej przekazać. Możesz jej powiedzieć, że to Ci się bardzo podoba, że czekasz na więcej, nie możesz się doczekać kiedy zostaniesz rogaczem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Może po prostu żony zapytaj o to... ?

Pytałem ,po prostu tak i już,usłyszałem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, tom33bi pisze:

Pytałem ,po prostu tak i już,usłyszałem

i nie wierzysz jej ponieważ... ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Wichura pisze:

i nie wierzysz jej ponieważ... ?

tak jak napisalem wcześniej ,nigdy ich nie lubiła

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie zmieniają upodobania w każdym zakresie. Też obecnie ubieram rzeczy w których kilka lat temu niechciałbym chodzić. Czasami też jeżeli czegoś bardzo chcemy to doszukujemy się sygnałów tam gdzie ich nie ma. Jak jest w tym przypadku? Ani ja ani nikt inny na forum nie wie. Wie to jedynie Twoja żona więc tylko rozmowa z nią może rozwiać Twoje wątpliwości oraz pozwolić wyjść poza gdynianie i przypuszczenia 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...