Skocz do zawartości
PabloEscobar

przekabacić normalną partnerkę czy szukać od razu hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule ciągle mi chodziło po głowie która opcja lepsza, przekabacić stała partnerkę na hotke moim zdaniem szansa na sukces 5%, choć z żoną tak kiedyś miałem. Teraz jestem/byłem singlem ponieważ, pomyślałem wrzucę na tindera ogłoszenie że szukam Hotki, opis dokładny bo ludzie nie znają tematu. Jakieś rozmowy, coś tam poflirtowane, a tu nagle wczoraj BANG! kobieta z którą parę razy miałem parę na normalnym profilu, ale coś nie wyszło spotkanie, a jak zobaczyła cuckold to jak mi potem napisała - marzenie ?

Ona jest to dlugim małżeństwie, facet mega zazdrosny, a ona, 43 lata, figura modelki, śliczne piersi (zrobione), platyna, długie drapieżne pazurki czerwone. Dziś pierwsze spotkanie i iskry strzelały, ona zachwycona że można mieć stały związek i bawić się do woli, a widać że temperament ma nieziemski, i mówi do mnie - idziemy jutro do swingers klubu? No i idziemy ? swiezutki temat ale nie miałem jeszcze tak że obie strony dokładnie tego samego szukały, myślę że ona jutro wyjdzie z klubu mocno zmęczona;-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładasz, że ona zostawi męża? Czy źle Cię zrozumiałam? Trochę chaotycznie wszystko opisałeś ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

Zakładasz, że ona zostawi męża? Czy źle Cię zrozumiałam? Trochę chaotycznie wszystko opisałeś ;) 

Literówka, PO długim małżeństwie, sorry ?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie musisz nikogo przekabacić, a "tylko" ;) zadbać, by znajomość się rozwijała :)  A niewielu jest takich szczęściarzy. 

• Lubię 4
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

No to nie musisz nikogo przekabacić, a "tylko" ;) zadbać, by znajomość się rozwijała :)  A niewielu jest takich szczęściarzy. 

Tym bardziej że ona ma dosłownie wszystkie moje fetysze, hotka, blondyna, szczuplutka, czerwone szpony (szczególnie do tego mam słabość) i ma ten ogień w oczach ? myślała że trzeba wybierać, wiązek lub zabawa a tu proszę ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To gratuluję i powodzenia życzę! :) 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Update, moja Domina (bo ona lubi te klimaty) będzie u mnie za 2h i u mnie będzie szykować się do klubu ? weźmie kilka różnych wdzianek i szpilek do wyboru, a ja przypomniałem o bardzo ostrym makijażu:-)

Ona kiedyś była już w klubie ale mąż nie pozwalał na coś z innymi, a ja dziś będę dopingował ? oby się pojawili jacyś przystojni Panowie z odpowiednim sprzętem bo Pani wygłodniała ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.09.2022 o 15:41, PabloEscobar pisze:

Update, moja Domina (bo ona lubi te klimaty) będzie u mnie za 2h i u mnie będzie szykować się do klubu ? weźmie kilka różnych wdzianek i szpilek do wyboru, a ja przypomniałem o bardzo ostrym makijażu:-)

Ona kiedyś była już w klubie ale mąż nie pozwalał na coś z innymi, a ja dziś będę dopingował ? oby się pojawili jacyś przystojni Panowie z odpowiednim sprzętem bo Pani wygłodniała ?

I jak się udało wyjście do klubu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...