Skocz do zawartości
Detox

Publicznie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej nie wiem może macie tak samo jak ja :P ale moja fantazja jest taka, że Ja z moją Panną jedziemy gdzieś wieczorem się zrelaksować na jakąś drogę poboczną i proszę ją o pokazanie mi piersi pierw w staniku to zdejmuję bluzkę i pokazuje nikogo nie ma na razie proszę ją o rozpięcie biustonosza i wtedy jej piersi wychodzą i proszę, aby położyła się na moich kolanach aby jej cycuszki się tak fajnie rozpłynęły proszę ją, aby zamknęła oczka i się relaksowała i tak leżymy sobie ja ją pieszczę po piersiach i naglę ktoś przechodzi obok auta wieczorem gdy już jest ciemno tak godzina 23 np. I widzi jak ona leży z nagimi piersiami pierw spogląda przez szybę auta ja to widzę ale moja kobieta nie bo oczka ma zamknięte i nic w tym kierunku nie robię pozwalam mu się przyglądać mojej Pannie która ma ogromne piersi, że aż w dłoniach się nie mieszczą a ma tylko 22 lata! :D Piękne duże pachnące i wtedy pokazuję mu ręką, że ma odejść na chwile ruchami dłoni i na koniec tak zwany " Like ", że wystarczająco się odsunął. Wtedy mówię do mojej Panny, że czas na coś więcej i zwiąże jej oczka dla podkręcenia atmosfery następnie wsadziłem dłoń pod majteczki i już cała ociekała uchyliłem okno w aucie i powiedziałem jej, żeby dalej leżała a ja wyjdę tylko zobaczyć czy nikogo nie ma :P i podszedłem do nieznajomego i mówię idź tylko cicho nic nie mów. Poszedł wsiadł do auta ja byłem obok uchylonej szyby i mówiłem już jestem kochanie a w środku auta nieznajomy pieścił już piersi mojej Panny ona nic nie wiedziała później włożył dłonie do jej cipki i zaczął się bawić ona już powoli jęczy krzyczy mi Penis tak stoi z podniecenia, aż ocieka i cały czerwony jestem potem mówię do mojej Kobiety, aby wyszła z auta i wypięła się na masce i on ją posuwał mocno tak na zmianę ze mną potem proszę, aby uklękła i obciągała mu i tak ssie namiętnie nie wiedząc, że to nie ja i na koniec widzę jak on tryska na jej piękne piersi ona jęczy piszczy zadowolona krztusi się penisem i następnie on odchodzi a ja mojej Pannie sciągam opaskę i mówię jak kochanie było? ona mówi nieziemsko uwielbia taki seks po czym ja cały się trzęsę z podniecenia penis tak stoi że ocieka krew nie chce schodzić serce bije ciśnienie 300 i mówi no to teraz możemy jechać do domu już spać.      Taka fantazja macie podobne?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko to tylko halucynacje taki :P moja kobitka wie o fantazjach takich lecz nie do spełnienia powiedziała, że tylko mogę tak fantazjować bo ona na nic się nie pisze :( i nie zaczynam takich tematów szanuję jej zdanie i jej opinię tego się trzymam. Ale co ciekawe kiedyś, gdy byliśmy lekko wstawieni po alkoholu zacząłem ten temat obaj się podnieciliśmy mówiłem jej wiele sprośnych rzeczy po czym to doprowadziło do zbliżenia i gorącego seksu podobało się jej bardzo, ale na następny dzień powiedziała, że rozumie i nawet jakby miała na takie coś pójść i by odczuwała przyjemność z tego tytułu zabaw to powiedziała, że za bardzo mnie kocha i nigdy by nie poszła na takie coś nawet jak ktoś by jej dał 1mln i miałoby to też mi przyjemność sprawić powiedziała, że tylko i wyłącznie mi się oddaje i nikomu więcej i nie mam pytać ją o takie coś już nigdy więcej. Też tak zrobiłem uszanowałem postanowiłem zakończyć temat już do niego nie wracam. Może sama kiedyś rozpocznie coś odrobinkę :P Także mogę się tylko i wyłącznie tutaj z wami fantazjami wymieniać i przemyśleniami tyle pozostaje :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...