Skocz do zawartości
Roman_K.

Na święta u teściowej

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie 1 część super, ale druga poszła trochę za dalego w krzywą stronę, ja liczyłem że teściowa pocieszy zięcia jak żona bedzie kopulować z bratem, a nie żeby bratu facet obciągał to mnie odrzuca.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.11.2022 o 18:47, Ralf&Karola pisze:

Dla mnie 1 część super, ale druga poszła trochę za dalego w krzywą stronę, ja liczyłem że teściowa pocieszy zięcia jak żona bedzie kopulować z bratem, a nie żeby bratu facet obciągał to mnie odrzuca.

Tak...dokładnie...I to powinno być ze teściowa nad nim dominuje...niech wącha.. liże.. stopy nogi tylek cipke itd...potem.niech się nim pobawi...a na koniec ujedzie do wytrysku w środku.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie ma kontynuacji. Widzi mi się jak starszy brat zapładnia żonę i jej siostrę, po tym jak mąż z teściową byli na zakupach kupić kocicom nową erotyczną bieliznę. Teściowa cały czas by podpuszczała męża, w czym by się dziewczyny bratu bardziej podobały. I teraz mąż ma nowe dziecko i dodatkowo szwagierka pobrała się z bratem, i wszyscy żyli długo i szczęśliwie...

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...