Skocz do zawartości
OSA_&_BZYK

Wyjście z ukrycia

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. 

W związku z tym, że z naszej dwójki, ja udzielam się mniej na forum, mogłam Wam umknąć ?. Postanowiłam jednak wyjść z ukrycia (powód: zmiana nicka z "norbis" na przejściowe "OSA_&_BZYK vel norbis" -  docelowo "OSA_&_BZYK") i przy okazji przywitać się ze wszystkimi uczestnikami tego szanownego zgromadzenia. ? 
Mam nadzieję, że pisząc tych kilka słów nie łamię regulaminu, co skutkawać będzie banem (w razie czego z góry przepraszam i proszę o wybaczenie). ?
Nie będę w tym miejscu wymieniała moich oczekiwań związanych z tym forum, bo ja już powoli realizuję moje fantazje i pragnienia. ? Jeszcze trochę przede mną ?. Mam nadziej, że z Waszą pomocą, te najbardziej skryte i szalone się spełnią, a te nieodkryte wyjdą na światło dzienne/nocne. ?
Forum ZK umożliwiło mi już poznanie fantastycznych ludzi (buziaki dla Was), na widok których automatycznie chce się więcej... Otwartość, szaleństwo (jedynie w tym pozytywnym sensie) są dewizą wielu z Was.
A ja dzięki Wam odkrywam siebie na nowo. 
Dziękuję. 
Do... (tyle możliwości jest przede mną/nami/wami). ?
Osa

• Lubię 7
  • Kwiatek 2
  • Przytulam 5
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, OSA_&_BZYK vel norbis pisze:

"OSA_&_BZYK vel norbis"

To w końcu Osa czy Bzyk... ;)
Zdecydowanie bardziej wolę Osę, z Tobą Bzyk możemy gadać godzinami :)
Witajcie Łobuzy ;)

• Haha 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witać, czy nie witać... oto jest pytanie ;)

To stare po nowemu czy nowe po staremu? :lach:

Powodzenia na nowej 4umowej drodze :D

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, _nikt_ pisze:

To w końcu Osa czy Bzyk... ;)

A czy to ma znaczenie? 

OSA lubi BZYKA(ć), a BZYK lubi... (sam sobie dopowiedz) ?

Godzinę temu, _nikt_ pisze:

Zdecydowanie bardziej wolę Osę, z Tobą Bzyk możemy gadać godzinami :)

Jak zawsze szarmancki i elokwentny. ?

Osa

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, misio pisze:

Witać, czy nie witać... oto jest pytanie ;)

To stare po nowemu czy nowe po staremu? :lach:

Witać się można zawsze. 

Cześć Ci. ?

Stare czy nowe... ?

@misio - pod tym wszystkim nadal jesteśmy MY: "Stare, dobre małżeństwo". ? 

Osa

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, InfoBoot pisze:

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Zabawy ... dobrej zabawy nigdy za dużo ?   ... witam Was, moi mili, w nowej odsłonie i do zobaczenia na zlotowych trasach ?

A że jest piąteczek, ostatni wakacyjny weekend, to Wasze zdroweczko, bawicie sie z nami znakomicie ??

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wasz nick tak naprawdę nie jest istotny… ?Najważniejsi jesteście WY? Piękni całościowo ?  Cudownie bawię się w Waszym towarzystwie, czuję zawsze niedosyt i proszę o więcej?

• Lubię 1
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że taka piękna kobieta wyszła z ukrycia.? Jesteście razem przesympatyczną parą, Witamy w nowej odsłonie ?

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...