Skocz do zawartości
olivier

Cuckold briefing

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, jeżeli już zdecydowaliście się na spotkanie ze mną, to będziesz mi musiał opowiedzieć o swojej żonie, To znaczy co lubi, co działa nią hamująco a czego nie lubi. Choć może z tym nielubieniem jest tak , że nie lubi tego z tobą? . Będzie mi wtedy łatwiej. Co, nie wiesz, nie jesteś pewny…? Ok, W taki razie będę musiał odkryć sam.  A więc dalej. W umówionym terminie będę czekał na was w apartamencie, który wynajmiesz dla mnie. Wcześniej musisz go odpowiedni go przygotować. Jak?  No wiesz coś do picia, coś co lubi twoja żona, muzykę którą lubi. Musisz zadbać o atmosferę miejsca.

Wy będziecie w drugim pokoju, gdzie pomożesz przygotować się żonie do spotkania. I gdzie będziesz mógł ją zabrać potem.

Kiedy nadejdzie umówiona godzina, pamiętaj dokładnie o umówionej godzinie, przyprowadzisz żonę do apartamentu,. Zapukasz i poczekasz grzecznie, aż usłyszysz „możecie wejść”.  A przed wejściem założysz jej opaskę na oczy.

Kiedy wejdziecie, staniecie na środku pokoju, przede mną. Ja będę siedział na fotelu. Wtedy będziesz musiał i swoją żonę przedstawić. Jak ?  Powiesz: "oto moja żona. Pragnę abyś dał jej rozkosz, której ja dać jej nie mogę”. Zaczniesz ją rozbierać a kiedy już będzie zupełnie naga zaczniesz delikatnie całować i pieścić jej ciało. Centymetr po centymetrze. Zaczynając od szyi, poprzez ramiona piersi biodra, pośladki i dziurkę. Potem uda łydki na końcu stopy. Kiedy dojdziesz do paluszków na stopach, nie wstając z kolan zapytasz Ją czy możesz zostać. I wtedy Ona będzie miała możliwość zdecydowania, czy zostaniesz czy będziesz musiał wyjść. Jeżeli  - jak się spodziewamy - pozwoli ci zostać, wtedy wstaniesz i podprowadzisz ją do mnie. I ja delikatnie się Nią zajmę, żeby zobaczyć jak reaguje i żeby oswoiła się z moim ciałem. Zacznę podobnie jak ty. Od pocałunków w szyję, delikatnego przygryzania uszka. Zacznę ugniatać jej piersi i palcami delikatnie masować jej krocze. Ustami poszukam jej ust, a kiedy uznam, że to już, poczuję śliskie ciepło na swoich palcach a jej usta gwałtownie przywrą do moich dając znak, usiądę znów na fotelu. Ona wtedy uklęknie między moimi nogami rozepnie mi spodnie i zajmie się moim członkiem. A kiedy zacznie to robić,  wtedy dopiero ściągniesz Jej opaskę z oczu.

Pytasz czy będzie mnie pieścić „do końca”? Nie, oczywiście że nie. Chodzi tylko o to aby oswoiła się jak ci powiedziałem wcześniej z moim ciałem, z moim członkiem , który ma sprawić jej rozkosz. Przecież pierwszy raz będzie miała w ustach a potem w sobie takiego dużego członka, prawda?

Chodzi też o to, aby mnie pobudziła. Choć kiedy pokazałeś mi jej zdjęcia o jestem pewien, że sam widok Jej, Jej pięknego ciała poruszyłby każdego mężczyznę, Potem wezmę ją za rękę i zaprowadzę do sypialni i tam będziesz mógł już towarzyszyć w naszych pieszczotach..

Najpewniej nasze pieszczoty zaczęlibyśmy od pozycji misjonarskiej. Jest to pozycja najbardziej chyba znana, prosta, ale jednocześnie wygodna i zapewniająca wysoki poziom intymności której doświadczają wszyscy. W tej pozycji twoja żona kładzie się na plecach i rozchyla nogi Ja kładę się na niej pomiędzy nogami i staram się wejść w nią swoim członkiem. Początkowo może to być trochę trudne, ale jeżeli już to zrobię to posuwistymi ruchami bioder będę starał się dać Jej rozkosz. Ona może leżeć nieruchomo i skupiać się na swoich doznaniach albo ruchami bioder wzmacniać je jak i potęgować moje doznana.  Twoim zadaniem będzie na początku pomóc mi wprowadzić mojego członka do jej pochwy potem delikatnie Ją dopieszczać, całować,  albo pieścić jej piersi o ile nie będę tego robił Ja. W tej pozycji zarówno ja jak i ty staramy się głównie o Jej przyjemność przy czym z Jej ciała przyjemność czerpię wyłącznie ja. Twoja przyjemność  to  przede wszystkim patrzenie na Nią w takiej chwili.

Potem przejdziemy do pozycji „dogging”. Ta pozycja daje mi bardzo dominującą rolę, ponieważ pozwala na bardzo głęboką penetrację. Dodatkowo to ja panuje nad Jej ciałem i decyduję kiedy przestać. Przyjmując te pozycję, twoja żona klęka na czworakach i wypina pośladki a ja wbijam się w Nią od tyłu i poruszam się rytmicznie tak aby Ją zadowolić. Mogę wtedy robić to z całą swoją siłą. Jej rola polega na zrelaksowaniu się i czerpaniu radości z bycia kochaną prze mnie oraz takiego poruszania biodrami bym mógł wejść w nią jak najgłębiej.

Twoim zadaniem będzie trzymanie jej za rękę patrzenie na Nią i dzielenie z Nią tą  najbardziej zmysłową chwilą. Ponieważ ja nie będę widział Jej twarzy i mogę też Jej nie usłyszeć lub nie zrozumieć więc będziesz musiał powtórzyć mi gdy Ona będzie chciała coś mi powiedzieć.

Najpewniej mój członek dotrze do takich Jej zakamarków, w których nigdy wcześniej nie poczuła penisa. Zatem choć  tej pozycji  mogłaby sięgnąć rękami i popieścić twojego  członka, to pewnie kiedy  będę w Niej  tak głęboko to nie będzie mogła się na tym skupić.

Spróbujemy także pozycji „double”. Ta pozycja  jest odmianą cuckoldową pozycji podwójnej penetracji. Różnica polega na tym, że penetracji dokonuję wyłącznie ja,  co jest moim przywilejem w waszej relacji, przy czym może to być penetracja zarówno waginalna jak i analna. W tej pozycji ty  kładziesz się na łóżku na plecach a twoja żona kładzie się na tobie na brzuszku tak, że wasze twarze są na jednakowej wysokości. Następnie podciąga kolana i wypina  pośladki. Ja staję pomiędzy waszymi nogami i wchodzę w nią od  tyłu. Jeśli będzie miała ochotę  na to o czym marzy większość kobiet to znaczy poczucia w sobie dwóch członków, możesz może spróbować wprowadzić swojego członka w jej cipkę tuż obok mnie. Jest to trudne, ale twoim małym członkiem może się to udać. A gdy bardzo jej zależy i ładnie mnie poprosisz  w jej imieniu mogę ustąpić ci miejsca i wejść w jej  drugą dziurkę, powyżej choć obawiam się, że mój członek może tam się nie zmieścić albo sprawić jej ból. A twojego z kolei, w rozepchanej przeze mnie dziurce  nie poczuje wcale.

I oczywiście pozycja „69” o której marzy każdy rogacz. Będzie więc ona idealna dla ciebie.  Kładziesz się na plecach a twoja zona na tobie w pozycji 69. Wypina pośladki i rozkłada szeroko nogi. Ja wtedy wchodzę w nią od tyłu. W tej pozycji ona może pieścić ustami twojego członka a ty masz przed sobą Jej cipkę i poruszającego się w niej mojego  członka sprawiającego Jej  rozkosz. W tej pozycji możesz  Ją pieścić języczkiem. Możesz też stymulować moje jądra i dolną cześć penisa. A jeżeli cię to krępuje, to pomyśl, że robisz że to dla Niej.

Jest to pozycja komfortowa, gdyż nie widząc ciebie to znaczy twojej twarzy Ona nie jest skrępowana i nie musi tłumić swoich reakcji. Dlatego też zapewne na samym początku będzie próbować zajmować się twoim członkiem,  potem tylko będzie go mocno ściskać na końcu pewnie o nim zapomni rujnując ci orgazm. Ale nawet jeśli tak, to przecież będziesz zadowolony, gdyż Jej rozkosz będziesz odczuwał całym ciałem słysząc jak jęczy, jak pręży się i drga w konwulsjach Jej ciało i czując ciepło tego co wyleje się na twoją twarz z jej szparki w chwili szczytu rozkoszy.

Kolejna pozycją, której spróbujemy to pozycja na jeźdźca. Tym razem to ja położę się na plecach w twoja żona usiądzie na mnie okrakiem, przodem do mnie. Twoim zadaniem będzie pomóc wprowadzić mojego członka do Jej pochwy. Potem uklękniesz za nią, okrakiem nad moimi nogami i kiedy Ona będzie mnie ujeżdżać ty będziesz mógł całować ją po szyi i ramionach i także pieścić jej piersi o ile nie będę tego robił ja.

A tę pozycję, która nazywam „asystent piersi” pozostawimy sobie na koniec. W tej pozycji tylko ja będę czerpał bezpośrednią przyjemność z Jej ciała. Jest ona też idealna dla ciebie, męża, ponieważ nie tylko będziesz mógł patrzeć jak ja wykorzystuję Jej ciało, ale jeszcze będziesz mi w tym pomagać.  Kiedy Ona położy się na wznak, twoim zadaniem będzie nasmarowanie Jej piersi olejkiem i przytrzymanie ich mocno tak abym mógł wsunąć między nie swojego członka. Będziesz je musiał trzymać  tak mocno  by oplatały mnie i dawały rozkosz. Mówiłeś , że Ona lubi dawać rozkosz w taki sposób aj jej duże piękne piersi są do tego stworzone. . Poruszając się w nich nie będę się spieszył  a kiedy wytrysnę ty będziesz mógł rozsmarować na tych pięknych piersiach moja spermę moją spermę.

Kiedy Twoja żona będzie już całkowicie zaspokojona i dotykanie jej cipki może być już dla niej mało komfortowe, otulisz Ją kocem zabierzesz Ją do waszego pokoju a tam położysz do łózka i dasz Jej wypocząć. Będziesz czekał  z kubkiem kawy i ze śniadaniem dla niej kiedy dojdzie do siebie.

Pamiętaj, że po tym wszystkim Twoja żona może czuć się zawstydzona wobec ciebie, więc powinieneś zachowywać się szczególnie czule wobec niej i z należnym Jej szacunkiem. 

Musisz dbać o Nią. Masz taki skarb, bo Jej wspaniałe ciało stworzone jest aby dać jeszcze wiele rozkoszy wielu mężczyznom. I tobie także da moc wspaniałych doznań, gdy będziesz jej słuchał i nią patrzył, w chwili, gdy dobry kochanek sprawia, że  odchodzi od zmysłów.

• Lubię 12
  • Hmm... 1
  • Haha 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie napisane. Ja bym zmienił w tej historii jedną rzecz. Zamiast rozsmarowywać rękoma spermę po jej ciele wolałbym jej piersi, brzuch, buzię wylizać z niej. Dokładnie. Centymetr po centymetrze. A także wylizać jej cipkę, oczywiście jeśli tam skieruje moją głowę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...