Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie z przyjaciółmi

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to historia wymyślona na podstawie naszych fantazji. 

Z żoną jesteśmy zgranym małżeństwem, rozmawialiśmy o moich fantazjach jednak sami stwierdziliśmy że musi to być osoba zupełnie obca, musi to się wydarzyć w innym mieście, żeby nikt nie wiedział o naszych fetyszach. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy nawet wybranego pierwszego kandydata ma masz pierwszy raz, umówiliśmy się z nim w innym mieście, dużo pisaliśmy i nawet rozmawialiśmy na whatsup, żona się mega nakręciła. Mieliśmy wszystko ustalone co i jak. Mieliśmy się spotkać na rynku na kolacje, iść do klubu, potem do hotelu. Miał dużego kutasa, bawiliśmy się na wideo. Był super kandydatem. 

Przed wyjazdem wybraliśmy się do znajomych na imprezę do mojego przyjaciela. Był mega casanowa, miał żonę, która wiedziała o jego wybrykach, jednak ustaliłem z nim, że mojej żony nie tyka, tym bardziej, że nasze żony były przyjaciółkami i moja żona była zrażona jego zachowaniem. 

Była do niego mega uprzedzona. Zwykła impreza, alkohol, grill, dzieci zostawiliśmy u teściów, nasi znajomi tak samo. Było jeszcze parę innych znajomych. 

Typowa impreza jednak ja siadłem przy jego żonie, żeby go wybielić, a mój przyjaciel zaczął rozmawiać z moją żoną. Pytał szczerze czemu go nie lubi i okazało się że nawiązali fajny kontakt. 

Nie byliśmy świeci, sam jestem typowym samcem Alfa i na wyjazdach firmowych nie jednokrotnie zabawialiśmy się z dziewczynami nawet z jedną dziewczyną w 2, podwójna penetracja itd. Jednak mieliśmy zasadę, że co na wyjazdach nie wychodzi między nas oraz, że żony to świętość. 

Złapali fajny kontakt, żona była kosmetologiem i zapytał się czy używa dobrych kosmetyków. Cały czas piliśmy alkohol. Poszli do łazienki, żeby zobaczyć jakie kosmetyki używa. Sam z ciekawości poszedłem za nimi i było grzecznie. Wszedłem do łazienki z nimi i się zaśmiałem, że mają za dobry kontakt. 

Że przyszedłem ich sprawdzić. Kiedy wróciliśmy znowu wspólnie wszyscy rozmawialiśmy. Znajomi poszli o zostaliśmy tylko w 2 pary. 

Alkohol i klimat robił swoje, rozmową się rozkręciła. Oni znowu poszli do łazienki, a ja z żoną przyjaciela poszliśmy za nimi. Byli naprawdę grzeczni, tylko rozmawiali. Jego żona sam powiedziała, coś za grzecznie, popatrzyła się na mnie i wsadziła mi język do gardła. Oni zaniemówili. Potem powiedziała, że nie udajcie ze jesteście tacy świeci wiem co robicie. Ja zdebialem. 

Mój przyjaciel chciał zrobić to samo jednak moja żona powiedziała, że jesteśmy obrzydliwi. Jednak mój przyjaciel zabrał ją za szyję i ją pocałował. Po wszystkim stwierdził jest 1:1

Zapytałem, czy może sprovojemy się pobawić w 4. Dziewczyny były zgodne i udaliśmy się do sypialni. Kazaliśmy się dziewczyną całować i zabawiać między sobą 

Potem zaczęły nam obciąć i zaczęliśmy się bawić w 69 z naszymi żonami 

Była dobra zabawa, zaczęliśmy się ruchac na maksa i bzykac żony na 2 baty 

Była mega jazda. Nigdy się nie otwieraliśmy, aż tak między sobą. Powiedzieliśmy znajomym o naszych fantazjach. Stwierdzili, że jest to super i żona mojego przyjaciela stwierdziła, że też by tak chciała. 

Dziewczyny same stwierdziły, że ich fantazją jest impreza z przewagą facetów, a nasz z przewagą kobiet 

Żona mojego przyjaciela stwierdziła, że się jaki on jest, dlatego mszy o GB z przewagą facetów, ale kręci ją czarne kutasy. Moja żona była sceptyczna, stwierdziła, że na to nie idzie, że może się przyglądać. Paula zapytala się męża co on ma to. Stwierdził, że jak ma na to ochotę czemu nie. Jednak, że było to ciężko zorganizować, stwierdziliśmy że pojedziemy na wspólne wakacje do Hiszpanii. 

Wcześniej Paula zalogowała się na portalach, żeby poszukać osoby do zabawy. 

W piątek spotkaliśmy się z facetem, którego poznaliśmy przez internet. Pojechaliśmy do innego miasta. Na żywo był naprawdę lepszy niż online. 

Był na wysokim poziomie, na nic nie naciskał, miał 192  wzrostu, był brunetem, miał super ciało i super się z nim rozmawiało. 

Kiedy wylądowaliśmy w hotelu, wymieniliśmy się badaniami, bo naszą fantazją była zabawa na całego. 

Zabrałem żonę do łazienki, zabraliśmy prysznic i ubrałem ją w lateksową sukienkę, pończochy i wysokie szpilki. 

Kiedy wyszliśmy z łazienki, nasz gość nas wymienił. Kiedy lizalem jej cipke, on wyszedł i od razu złożył kutasa do jej buzi. Był naprawdę duży, miał 24 cm 

Kiedy doszła od lizania cipki, kazała sobie włożyć w cipke. Zapytałem się kto, powiedziała, że on i ze ja mam włożyć jego Chuja w jej cipke 

Tak też zrobiłem i lizalem jej cipke, ja o. Się z nią bawił. Bardzo szybko doszła. 

Kiedy zmieniali pozycje i była do góry, ja ruszałem jej biodrami i lizalem jej tylek. 

Potem kazał jej obcoagac i położył ją na boku, nogi do góry i ona kazała lizać jej cipke. Doszła bardzo szybko, masowała mu jajka i powiedziała, że ja będzie dochodził, żeby spuścił się na  tylek. 

Tak też zrobił, a ja wylizałem jej cipke co było dziwne i podniecajace. 

Kiedy poszedł do łazienki wsadziłem swojego kutasa i szybko spuściłem się w środku. Był mega namiętny seks. 

Żona kazała jeszcze wylizac cipke i znowu doszła, co było dziwne, mega szybko. 

Kiedy wyszedł z łazienki, my go zmieniliśmy. Kiedy byliśmy pod prysznicem, zapytała czy chciałbym żeby się spuścił w jej cicpe. Sama zauważyła, że się podnieciłem. Pocałowała mnie z języczkiem i powiedziała, że mnie kocha 

Kiedy wyszliśmy, dobrała mu się do kutasa i go obciągała 

W przerwie powiedziała że ma się w niej spiscic, ale nie w cipce tyłków dupie. Byłem w szoku. 

Mieliśmy anal 2 razy w życiu. Jednak oni tak zrobili. Jak się spuścił włożył znowu w cipke. Bawiliśmy się całą. Noc, jednak w cipce nie dokończył. 

Mega wyruchał żonę, zabraliśmy jego telefon i stwierdziliśmy, że będziemy się spotykali co miesiąc. 

Po wszystkim mieliśmy mega seks. 

Kiedy wróciliśmy, dziewczyny rozwiały jednak Paula mówiła, że chce GB. My powiedzieliśmy. To naszemu przyjacielowi. Sam zaprosił 2 znajomych byli biali, ale mieli mega duże kutasy. Paula załatwiła 3 czarnych facetów naprawdę z duzmi kutasami. 

Spotkanie umówiliśmy w Warszawie. 

Spotkaliśmy się razem w knajpie, mój przyjaciel wątpił, że się to uda. Jego żona sama. Musiała wypić parę drinków. Wszyscy się zjawili. Poszliśmy do hotelu. Zabraliśmy duży apartament. 

Przygotowaliśmy dziewczyny i kazaliśmy chłopakom iść pod. Prysznic. Znajomy mega się zdziwił, bo kiedy wychodzili z łazienki, naprawdę mieli duże kutasy. Dziewczyn się cieszyły. Zo a przyjaciela. Powiedziała,. Zobacz jakie kutasy. 

Kiedy wyszli wszyscy, my siedliśmy na kanapie, a oni zaczęli zabawę. 4 facetów i nasze 2 żony 

Dziewczyny o ciągały na przemian, potem było ostre ruchanie 

W dupe w cipke, na 2 baty. My dolaczlismy w trakcie. 

Mega się wszystkim podobało. Jak chłopaki wyszli. Mega się bzykalismy. Wspólnie stwierdziliśmy, że to fajny klimat 

Znajomego, który był też mega ruchaczem mega to podnieciło. Sami stwierdziliśmy że zorganizujemy gangbang naszym dziewczyną 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...