Skocz do zawartości
Kokietka

Nieśmiały początek...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jeszcze wczoraj byłam szarą myszką, tlumiącą swoje erotyczne fantazje. Odkąd otwarcie przyznałam się przed sobą (i przed mężem), że chcę być Hotką, mój świat stanął na głowie. Codziennie rano budzę się mokra i podniecona... i dobrze mi z tym ;) Czekam podekscytowana na dalszy rozwój sytuacji. Pozdrawiam gorąco :)

• Lubię 31
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Kokietka43 pisze:

i dobrze mi z tym

Bo warto żyć w zgodzie ze swoimi pragnieniami. Powodzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie profilowe nieśmiało zapowiada seksowna i gorąca hotkę. Skoro już jest ochota, to czym prendzej przejdź doi czynów.

\

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo, trzeba spełniać fantazje, szczególnie kiedy to fantazje wspólne. Powodzenia na nowej drodze.. pełnej przygód namiętności:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj. Przyjemnego odkrywania i realizacji swoich pragnień. Czytaj, inspiruj się, pisz, baw się ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje! Witamy i dużo „mokrosci” życzę 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.07.2022 o 06:57, Kokietka43 pisze:

Witam wszystkich.

Witaj ;)
Świadomość własnych potrzeb i oczekiwań od życia to połowa sukcesu ;)
Teraz pora na drugą ;)
Powodzenia :oki:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, wszystko przed Tobą, uwierz mi że nie każda żona przyznaje się do tego że chce być Hotka. Wielu z nas musiał i musi ciężko pracować aby żon przekonać albo chociaż zainteresować tym tematem. Więc twój mąż ma szczęście ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...