Skocz do zawartości
Damiano

SPA

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z moich fantazji. Wyjazd do hotelu SPA z moją żoną. W ofercie roznego rodzaju zabiegi i masaż przez wykwalifikowanego masażystę. Podotarciu na miejsce zaczynamy pobyt od zakwaterowania i zwiedzania okolicy. Po powrocie ze spaceru kolacja i udajemy się na basen i saunę. Wieczorem w pokoju po relaksie zabawa z moją, zabrałem ze sobą też pomocnika w postaci dużego dildo 19cm. Zaczynamy od 69 moja leży na mnie tyłem do drzwi ja się bawie jej soczysta cipka. Nie zauważyłem że drzwi są niedomknięte, i jak już włożyłem jej sztucznego i robiłem jej dobrze zauważyłem że ktoś stoi nade mną z dużym kutasem w dłoni. Pokazał mi żebym był cicho wyciągnął sztucznego i zaczął wkładać jej swojego, ona zaczęło głośniej stękać a on coraz szybciej posuwać, czułem jak intensywniej mi obciąga i wkłada coraz głębiej go sobie wkłada w piwnym momencie obraca głowę do tyłu i jak zobaczyła go chciała uciec ale on ja przytrzymał i zaczął ostro posuwać i mówić żeby się nie opierała. Dokończył i wyszedł. Moja nic nie mówiła. Na drugi dzień się okazało że to jest masażysta i tak się zaczął tygodniowy pobyt w SPA.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...