Skocz do zawartości
vini

Który tytuł skłania do kliknięcia ?

Rekomendowane odpowiedzi

- Przeprowadzka 
- Powrót z pracy 
- Ślady na lustrze 
- Sauna 
- Powrot do domu , żona kuca przy sąsiedzie 
- Kolega w domu, przysneło mi sie 
- wróciłem z pracy, usta smakowały spermą 
- jacuzzi w hotelu i barman 
- kolega brata i Ty 
- dyskoteka 
- starszy facet 
- dwóch starszych w swinger klubie 
- wakacje , zasnąłem pijany 
- lóżko, budzimy sie we troje i slysze jak mu  
- znajomy w domu , wychodze do sklepu na 10 minut 

Mam pytanie, który z tytułów działa na wyobraźnię ? Chcę napisać opowiadania i pokazać je żonie. Nie jestem super pisarzem, 

ale chciałbym zachęcić Żonę do wspólnych fantazji a ta droga może być ciekawą. Moja Żona lubi czytać :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami po prostu "8 godzin snu" ?

A z tych to sauna...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Powrót z pracy

Daje duże możliwości co się dzieje w domu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Powrót z pracy" oraz "wakacje , zasnąłem pijany". Tutaj chyba największe możliwości tkwią :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać że takie pisanie nie jest łatwe. Dopiero stawiam pierwsze kroki. Może uda się coś napisać. Dzieki za komentarze. Pozdrawiam 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.07.2022 o 13:51, vini pisze:

- Przeprowadzka 
- Powrót z pracy 
- Ślady na lustrze 
- Sauna 
- Powrot do domu , żona kuca przy sąsiedzie 
- Kolega w domu, przysneło mi sie 
- wróciłem z pracy, usta smakowały spermą 
- jacuzzi w hotelu i barman 
- kolega brata i Ty 
- dyskoteka 
- starszy facet 
- dwóch starszych w swinger klubie 
- wakacje , zasnąłem pijany 
- lóżko, budzimy sie we troje i slysze jak mu  
- znajomy w domu , wychodze do sklepu na 10 minut 

Mam pytanie, który z tytułów działa na wyobraźnię ? Chcę napisać opowiadania i pokazać je żonie. Nie jestem super pisarzem, 

ale chciałbym zachęcić Żonę do wspólnych fantazji a ta droga może być ciekawą. Moja Żona lubi czytać :) 

Jeśli to ma być opowiadanie i jego tytuł dla Twojej żony, to z nas wszystkich zapewne i tak Ty najlepiesz wiesz co wpadnie w jej gust.

Jeśli chodzi o mnie, to dobrymi tytułami dla opowiadania cuckold (i mogącym dać sugestię czytelnikowi) są:
Kolega w domu, przysnęło mi się
Wakacje, zasnąłem pijany.

"Przeprowadzka" zmieniłbym na coś bardziej sugerującego klimat cuckold, jak: "Żona sprawdziła wytrzymałość tragarza", a jeśli tekst dla kobiet to np. "W ramionach tragarza".
"Powrót z pracy" na "Rozpustny pomysł na męża zmęczonego po pracy".
"Ślady na lustrze" na "Zbrukane lustro prawdę Ci powie". Itp

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.07.2022 o 19:11, PussyLicker pisze:

Jeśli to ma być opowiadanie i jego tytuł dla Twojej żony, to z nas wszystkich zapewne i tak Ty najlepiesz wiesz co wpadnie w jej gust.

Jeśli chodzi o mnie, to dobrymi tytułami dla opowiadania cuckold (i mogącym dać sugestię czytelnikowi) są:
Kolega w domu, przysnęło mi się
Wakacje, zasnąłem pijany.

"Przeprowadzka" zmieniłbym na coś bardziej sugerującego klimat cuckold, jak: "Żona sprawdziła wytrzymałość tragarza", a jeśli tekst dla kobiet to np. "W ramionach tragarza".
"Powrót z pracy" na "Rozpustny pomysł na męża zmęczonego po pracy".
"Ślady na lustrze" na "Zbrukane lustro prawdę Ci powie". Itp

Kurcze ale dar do układania tytułów. Pozdrawiam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...