Skocz do zawartości
Paper_planes

Preferencje- jakie cechy u kochanków, cuckoldów i Hotek uwazacie za pociagajace

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wyzej, temat troche wychodzi poza cuckolding i jest w duzej mierze teoretyczna bo wiekszosc z nas jest juz w zwiazkach  -anyway,  kazdy z nas/was ma swoje upodobania/kryteria co do partnerów/partnerek i 'tych trzecich'. Jakie cechy fizyczne i osobowosciowe was pociagaja?

Osobiscie (poniewaz lacze cuckolding z Femdom) uwazam ze ideal tzw Cuckoldress to kobieta zdecydowana, pewna siebie, ale tez ceniaca pewna etykiete, kobieca na codzien w zachowaniu, wygadana ale w elokwentny sposób,  Dominujaca w seksie, znajdujaca naturalna przyjemnosc w kontroli mezczyzn, fizycznie uwielbiam duze pupy i blondynki z reguly ale to sprawa drugorzedna

Co do Bulli (jest bi) to standard - zdecydowani, mescy, asertywni ale nie wulgarni, naturalnie dominujacy ale nie chamy, fizycznie na bank duzy sztywny penis, wydepilowany, lubie starszych o budowie typu rugby player moze byc z brzuszkiem ale duzy facet, lub szczuply szpakowaty gentleman w garniturze z manierami

A u was jak?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie podniecają mnie kobiety pewne siebie i zdecydowane, które od samego początku przejmują kontrolę, dojrzałe emocjonalnie i świadome swoich wartości (pewnie dlatego cały czas jestem sam ;)). 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, keaman pisze:

Zdecydowanie podniecają mnie kobiety pewne siebie i zdecydowane, które od samego początku przejmują kontrolę, dojrzałe emocjonalnie i świadome swoich wartości (pewnie dlatego cały czas jestem sam ;)). 

Tu zachodzi tzw overlapping, nachodzenie na siebie dwóch fetyszy , upodobania do femdom i do bycia cuckoldem w zwiazku, ja mam podobnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jestem leniwy przez nadwrażliwość (nienawidzę tego u siebie). Znalezienie partnerki, która będzie akceptować owe fetysze wydaje mi się na tyle abstrakcyjne, że nie podejmuje prób, które "są mocno za moją strefą komfortu", a sumarycznie to zdecydowanie przekłada się na całe moje życie . 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...