Skocz do zawartości
Muszka

Jak lubicie swoją cipkę?

Jak lubicie swoją cipkę?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak lubicie swoją cipkę?

• Nic bym w niej nie zmieniała, jest piękna!
      28
    • Ogólnie jestem zadowolona, ale mogłabym jeden szczegół zmienić
      11
    • Zastanawiam się nad operacją plastyczną
      0
    • Wstydzę się swojego sromu
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę wreszcie jakiemuś specjaliście pokazać swoją, zeby orzekł,

w ramach niesienia pomocy bliźniemu mogę stać się specjalistą, który po niezbędnych oględzinach optyczno-macanych wykona takowe orzeczenie
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w ramach niesienia pomocy bliźniemu mogę stać się specjalistą, który po niezbędnych oględzinach optyczno-macanych wykona takowe orzeczenie

Melduję gotowość do badania. :oki:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta przegląda się w oczach swojego mężczyzny. ;)

Kiedyś, lata świetlne temu i lepiej zapomnieć, byłam z facetem, który lubił bardzo szczupłe kobiety. Moje BMI wynosiło 16, czyli poniżej normy, a on mnie namawiał, bym schudła z 10 kg. :lach: Jakże ja wtedy byłam zakompleksiona. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To okropne, w ogóle namawianie partnerki do tak poważnych zmian w wyglądzie to szczyt chamstwa. Bierzesz taką jaka jest albo nie ;). A Ty chyba do dziś masz BMI raczej poniżej normy, z tego co zdążyłem zauważyć na zdjęciach :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam swoją cipke lubię :D

A jak sie komus nie spodoba to juz nie moj problem.

Wszystko chyba mam na miejscu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię Swoją cipke i nic a nic bym w niej nie zmieniła ...w sumie nie ważne jak wyglada a ile daje przyjemności :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie mi Specjaliści jakie są teraz kanony piękna cipek?

Jakie wargi są apetyczne, a jakie nie. Jakie łechtaczki są trendy?

Chętnie pooglądam zdjęcia poglądowe, mogą być z sieci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pytanie: "JakĄ lubicie swoją cipkę" odpowiedziałabym "porządnie wymęczoną"... ;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...