Skocz do zawartości
Muszka

Jak lubicie swoją cipkę?

Jak lubicie swoją cipkę?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak lubicie swoją cipkę?

• Nic bym w niej nie zmieniała, jest piękna!
      28
    • Ogólnie jestem zadowolona, ale mogłabym jeden szczegół zmienić
      11
    • Zastanawiam się nad operacją plastyczną
      0
    • Wstydzę się swojego sromu
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, że się zgadzasz z moim poglądem Jury.

Ja rozumiem jeżeli kobieta ma kompleksy z tego powodu, OK. Ale hotka, która oddaje się kochankowi nie wydaje mi się zakrawać na miano tej zakompleksionej. Pozostałe kobiety nie obnażają się przed innymi a poczucie zadowolenia z ich ciała jakie dają im partnerzy w zupełności powinno odstraszać myśli o operacjach i zabiegach.

My też mamy ale co do swoich członków tzn. jak zacznę się nad tym zastanawiać to przychodzą myśli typu czemu nie większy dlaczego taki a nie inny. Dla mnie jednak nie stanowi to problemu i generalnie nie myślę robić z nim cokolwiek poza czynnościami higienicznymi i gimnastyką :)

-- Śr, 21 gru 2011, 11:38 --

Zouza, chodzi o to że ważniejsza jest sfera psychiczna, osobowość, umiejętność uwodzenia i wiele innych cech niż podrasowane walory fizyczne. To jest bardziej pociągające.

Jeżeli kobieta zdecyduje się na poprawę swoich części nie przekreśla to jej z góry. Po prostu należymy do grona facetów, którym jest to zupełnie nie potrzebne w tym by pomagać kobiecie dostrzec ich naturalne piękno.

Tak na marginesie duże piersi mi się podobają ale gustuję raczej w tych mniejszych :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, nigdy nie mów nigdy :) A może to ja Ci się nie spodobam.

Mikołajkowa sesja w czerwonym body mnie nie odstraszyła, wręcz przeciwnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, ja nie mówię że taka kobieta jest skreślona ale mając brzydko mówiąc do wyboru naturalną a poprawioną, wybiorę tę drugą a i moja świadomość pozostanie czysta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
mając brzydko mówiąc do wyboru naturalną a poprawioną, wybiorę tę drugą a i moja świadomość pozostanie czysta.

Jury, czyli wybierzesz poprawioną? Czy Ci się pomyliło?

duże piersi mi się podobają ale gustuję raczej w tych mniejszych
Azzurro, fajnie, że to napisałeś, bo to moja odwieczna "sprzeczka" z Jurym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że o inne części ciała się nie sprzeczacie ? :) Czy z tym też jest problem?

No jakoś tak wychodzi, że pomimo instynktu, który podpowiada iż muszą być duże to często wybór pada na te mniejsze i sprężyste. Dlaczego? - nie wiem. Małe jest piękne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli kobieta zdecyduje się na poprawę swoich części nie przekreśla to jej z góry. Po prostu należymy do grona facetów, którym jest to zupełnie nie potrzebne w tym by pomagać kobiecie dostrzec ich naturalne piękno.

Kobiety lubią również same w sobie dostrzegać to piękno. Dzieje się tak zazwyczaj wtedy, gdy są zamożniejsze od swoich koleżanek, lub mają nieodpowiednich partnerów. Ponadto, czas nie stoi w miejscu. Każda kobieta chciałaby zatrzymać zegar czasu i nie zestarzeć się. Są takie, które nie potrafią pogodzić się z upływem czasu i godnie się starzeć. Mają też warunki by trochę ten zegar powstrzymać, czyli pieniądze. Dlatego decydują się na operacje plastyczne i poprawiają to i owo. Oczywiście że naturalne jest piękne, ale nie bądźmy obłudni. Każdy chce oglądać, dotykać pięknych kobiet a kobiety o tym wiedzą. Więc się kroją.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczyna się OT robić o operacjach plastycznych :)

http://seksualnosc-kobiet.pl/filmy/plat ... mopoznania

To dokument o Fotografie (Fotografiku), który stworzył bardzo nowatorski projekt i o kobietach, które wzięły w tym projekcie czynny udział. Zachęcam do zapoznania się z tematem choć wciąż wiem, że naszej forumowej społeczności może to wcale nie dotyczyć, wszak mamy tu kobiety wyzwolone i z siebie zadowolone :) Z czego jestem bardzo dumna jako kobieta. Sama nie mam problemu ze swoim wyglądem (nie biorąc pod uwagę jakiś tam drobnych kompleksów). Ale wiem, że problem istnieje, o penisach mówi się o wiele wiele więcej niż o waginach. Z resztą nawet nie ma jakiś fajnych określeń na nasze skarby.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...