Skocz do zawartości
sexualmachine

Gadżety a zdrada kontrolowana

Rekomendowane odpowiedzi

Analizuje jak udało mi się namówić moją sunie do zabaw z innym Panem i chyba myślę że duża rolę odegrały gadżety. 

Od takich niewinnych przebieranek gdzie była moja studentka i mówiłem jej ze nauczę ja żeby umiała Panu dobrze służyć (jakiemu Panu hehe), sprzątaczka czy nosiła jakieś seksowne stroje czasem wychodząc z domu.. 

Po koreczki analnie które uczyły ja żeby miała zawsze sprawne obie dziurki. 

Przez wibratory i te naprawdę duże, większe o wiele od mojego fiuta.. Gdy mówiłem jej czy lubi duże kształty... O ona jak lubiła...

Po seks symulujący 1k2m nie tylko z wibratorem ale taka maszynka co imituje ruchanie.. 

Nawet taki gadżet jak zdjęcia gdy wie że wysyłam jej zdjęcia innym... 

To gadżety naprawdę potrafią zachrci do rozwiązłości hehe

• Lubię 2
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wniosek, moim zdaniem, zbyt daleko idący. Gama erotycznych zabawek i instrumentow jest wielce obszerna a entuzjastów czy użytkowników tyle, że ten biznes jest liczony w setkach milionów dolarów...jak nie więcej. Nie wszyscy używajacy gadżetów wychodzą ze swoimi fascynacjami poza sypialnie, wchodzą w relacje otwarte... Właściwie jestem przekonany, że mniejszość.

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, sexualmachine pisze:

To gadżety naprawdę potrafią zachrci do rozwiązłości hehe

Teoria mało trafna.

Zabawki to tylko zabawki i nic więcej. Nie mają większego wpływu na kobiecą rozwiązłość. Kobiety sięgają po nie z różnych powodów.

Bywa, że kobiety sięgają po gadżety, by pośrednio zaspokoić swoje rozwiązłe fantazje (jeśli je mają) i to im całkowicie wystarcza. O zapraszaniu kogoś nowego do alkowy potem już nawet nie ma mowy.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.06.2022 o 13:24, sexualmachine pisze:

Analizuje jak udało mi się namówić moją sunie do zabaw z innym Panem i chyba myślę że duża rolę odegrały gadżety.

Dróg do realizacji fantazji jest wiele i są one tak zróżnicowane jak osoby nimi podążające. Moim, subiektywnym zdaniem gadżety to uzupełnienie, substytut lub jeden z etapów życia seksualnego. Wielce prawdopodobne wydaje się, że w Twoim przypadku uzupełniły one fantazje o fizyczne doznania i spotęgowały chęć realizacji fantazji w bardziej rzeczywistej formie. Często pewnie działając jako fizyczny „wzmacniacz” podniecenia. 

Nie demonizowałabym ich jako głównego wyzwalacza seksualności. Raczej gadżety „widzę” w kategorii narzędzi użytych do realizacji indywidualnych celów. Śmiem podejrzewać, że bez gadżetów zostałby osiągnięty ten sam cel - choć prawdopodobnie nieco później.

Gadżety nie zmieniają natury człowieka i jego seksualnych potrzeb/fantazji, a co najwyżej się do nich „dostosowują” ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.06.2022 o 13:24, sexualmachine pisze:

Analizuje jak udało mi się namówić moją sunie do zabaw z innym Panem i chyba myślę że duża rolę odegrały gadżety

Gadżety? A nie fantazja, rozmowy, wzajemne zaufanie i poczucie bezpieczeństwa?

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...