Skocz do zawartości
tom33bi

DILDO W TYLKU

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem rogaczem(mam nadzieje ze zostanę),ale wczoraj zona seksownie się ubrała i przyszła z dildem do mnie kazała kleknąć wypiąć sie i zerznęła mnie nim ,sadzicie ze cos to oznacza ,jak sie kochalismy wspominalem jej o drugim ale temat przemilczala ,jedno co powiedziala ze czesciej bedzie mi tak robić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, tom33bi pisze:

sadzicie ze cos to oznacza

Sądzę, że Cię zerznęła dildo i powiedziała, że będzie to robić częściej. Nic więcej do interpretacji tu raczej nie ma :) Ważne, że wszyscy zadowoleni (no chyba, że nie)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, tom33bi pisze:

sadzicie ze cos to oznacza

Mam kilka teorii:

-dała zarobić właścicielom Aliexpress i panu 名字 decydując się na zakup

-myślę że oznacza to że zerżnęła Cię w tyłek dildo i zamierza to ponawiać, jako rzekła. 

-nie masz nic przeciwko.

Enjoy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę, że jej się to spodobało:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Druh. pisze:

Sądzę, że jej się to spodobało:) 

Kurcze, ja nie wiem w sumie im dłużej nad tym myślę...A może się nie podobało?

A moze to jakiś układ obmyślony z jej kochankiem, że ukarze jakoś męża lub że od dziś zamieniają się rolami i już nie będzie miał do niej dostepu...?

Tak wiele pytań bez odpowiedzi...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, rita pisze:

A moze to jakiś układ obmyślony z jej kochankiem, że ukarze jakoś męża lub że od dziś zamieniają się rolami i już nie będzie miał do niej dostepu...?

To by znaczyło że ma kochanka i stwierdzenie

6 godzin temu, tom33bi pisze:

Nie jestem rogaczem

nie jest prawidłowe. 

No ale to już wie tylko żona kolegi @tom33bi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, tom33bi pisze:

sadzicie ze cos to oznacza ,jak sie kochalismy wspominalem jej o drugim ale temat przemilczala ,jedno co powiedziala ze czesciej bedzie mi tak robić.

Niewiele informacji na starcie ale myślę, że jeżeli naprawdę zależy ci na temacie tego drugiego to powinieneś koniecznie zaopatrzyć się w dobry żel poślizgowy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...