Skocz do zawartości
Johann Pauls

Czyszczenie hotki

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.07.2022 o 23:06, Johann Pauls pisze:

Wczoraj zabawiliśmy się trochę jakby bardziej. Hm. Sam nie wiem co o tym myśleć znów. Ale żonka stwierdziła, że chciałaby nawet zobaczyć jak obciągam bullowi do końca. Jestem zaskoczony tym, że nawet mnie to podnieciło. Ale to nic. Powiedziała, że nawet chciałaby zobaczyć jak mnie ogier rżnie... Też mnie to podnieciło...

Mnie też takie klimaty się podobają i mojej hotce  i w to idziemy :)

• Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem. Trochę się sam sobie dziwie. Bo nie jestem bi. 

Ale dziwnie się poczułem. 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas od jakiegoś czasu to stały rytuał. Zawsze gdy jest okazja czyli wtedy gdy np mąż jest w domu a ja wychodzę z kochankiem i wracam do domu lub gdy mąż wraca do domu po wizycie kochanka u nas. Mąż robi to na moje polecenie i robi to z ochotą nadmienię jeszcze, że kochanek gdy ostatnio mu o tym napisałam też był bardzo zadowolony i podniecony.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo podniecająca myśl żebym na jej lub jego polecenie na kolanach obciagał kochankowi żony przed tym albo po tym jak ją zerżnął, albo zamiast zerżniecia jej żeby kazała mi obciagnąć mu do końca.

Wizja rżnięcia mnie przez bulla czy kochanka jakoś w ogóle mnie kręci ale na myśl o obciaganiu mu kutasa od razu robi mi się ciasno w spodniach.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez niejestem bi a zone bym wylizal jak trzeba bardziej traktuje to jako pokazanie ze całkowicie akceptuje się ze zona z innym

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jako Bull uwielbiam gdy uległy rogacz liże mnie i pieści oralnie poczas zabawy z Hotką oraz czysci mnie ze spermy już po pieprzeniu... jest to super uczucie ;)

• Lubię 9
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakoś też o tym fantazjuje często i aż mi serce przyspiesza, ale zastanawiam się gdzie jest i czy w ogóle jest jakaś granica, której po prostu się nie przekracza nawet w takim układzie. Macie jakieś swoje przemyślenia??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, KraZZeman pisze:

Macie jakieś swoje przemyślenia??

Takie że każdy sam wyznacza swoje granic bo to co dla jednego jest sufitem dla drugiego będzie podłogą i odwrotnie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście bardzo podoba mi się wizja zlizywania mojej spermy przez męża mojej kochanki. Uważam że to bardzo podniecjące ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię zlizywać,niemoga doczekać,już zara otrzymam co chcem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...