Skocz do zawartości
cuckoldzik

32 latkowie - 3 rok po ślubie i chyba czas zacząć...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ja i żona jesteśmy 3 lata po ślubie - znamy się lat 5 ona 31 lat ja 32 lata. Jeśli chodzi o cuckold od kolejnego miesiąca spotkania już o tym powiedziałem, że mam takie fantazje bo miałem takie od samej młodości fantazje aby zostać rogaczem. Moja żona ładna kobieta kategorii BBW (Big Beautifull Woman) tzn. z dużymi pośladkami okrągłymi, jasna karnacja, punkowy styl, wytatuowana. Cuckold podoba się jej lubi fantazjować, marzy też o seksie z kobietą choć w przeszłości zdarzyło się jej to ale tylko na zasadzie takiej oralnej... Co do faceta to miała jednego partnera przede mną klasyczny seks, krótka znajomość, poza wytryskiem w jej ustach nie było nic w tym szczególnego... bez zabaw itd.  Fantazjujemy o kochanku dla niej tym bardziej, że nigdy nie miała do czynienia z dużym sprzętem (tak twierdzi) (a ja posiadam szczególnie mały też) 

I teraz pytanie jak zacząć ? Internetowe media randkowo-erotyczne byłyby dobre na pierwsze spotkanie z jakimś kochankiem np. w hotelu ? 

Czy zapytać ją jeszcze tak wprost oto jak to rozegrać wszystko ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, cuckoldzik pisze:

Czy zapytać ją jeszcze tak wprost oto jak to rozegrać wszystko ?

Jeżeli tego nie zrobiłeś to koniecznie. Rozmowa, rozmowa, rozmowa,  a jak wszystko będziecie mieli już przegadane, będziecie wiedzieli co, jak, z kim, po co chcecie dopiero wtedy warto zainteresować się kandydatami i szukać kochanka. Forum też jest skarbnicą wiedzy. Zaproś ją tutaj, czytajcie jak to było u innych, inspirujcie się, rozmawiajcie i powoli samo powinno Wam się wszystko zacząć układać. Powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...